X

11 șoferi, prinși în stare de ebrietate la volan, în doar 24 de ore

11 șoferi, prinși în stare de ebrietate la volan, în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore, agenții de patrulare au documentat 11 conducători auto care se aflau în stare de ebrietate la volan, majoritatea aveau un grad avansat de alcoolemie, informează unica.md cu referire la un anunț al Poliției.

Un bărbat de 28 de ani din Florești, a fost depistat în timp ce conducea în stare de ebrietate un Renault prin satul Drăgănești, raionul Sîngerei. Fiind testat alcooscopic, rezultatul a arătat 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Mai mult, acesta nu deține dreptul de a conduce vehicule, potrivit unica.md.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

În alt caz, polițiștii au stopat în această dimineață în orașul Căușeni, un Subaru condus de un bărbat de 28 de ani. Testat alcoolscopic acesta avea – 0,84 mg/l alcool în aerul expirat.

În satul Văratic din raionul Rîșcani, polițiștii au stopat un motociclist care se deplasa haotic pe drum. Bărbatul de 41 de ani se afla la ghidonul motocicletei fără a deține dreptul de a conduce mijloace de transport. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat o concentrație de alcool de 1,25 mg/l.

Unitățile de transport au fost duse la parcarea specială, iar șoferii sunt documentați conform legislației.

”Reiterăm apelul nostru ”Nu consuma alcool la volan!”

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere este condusul sub influența băuturilor alcoolice.

Să contribuim împreună la un trafic în siguranță!”, anunță Poliția.

Tags: alcoolFloreștivolan
Justiţie