12 candidați se luptă pentru fotoliul de primar al orașului Florești

Publicat:

Pentru fotoliul de primar al orașului Florești luptă 12 candidați, 10 au fost înaintați de către partide politice, iar doi și-au depus candidaturile independent.

Printre pretendenții la această funcție se regăsește și actualul primar, Iurie Gangan.


Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei

Iurie Cojocaru, este candidatul Partidul Liberal Democrat din Moldova la funcția de primar al orașului Florești. Cojocaru a studiat la Institutul Agricol din Chișinău. De asemenea a studiat dreptul în Harkov, Ucraina. Este veteran al războiului pentru integritatea tării, membrul Consiliului Republican al Asociației Obștești „Asociația veteranilor”.

Iurie Gangan este candidatul PSRM la Funcția de Primar al Orașului Florești. Acesta a studiat pedagogia la Universitatea din Tiraspol. În 2015 a fost învestit în funcția de viceprimar de Florești, iar în urma alegerilor din 2019 a devenit primar.

Vrej Martirosian este candidatul Partidul politic „Partidul Nostru” la funcția de primar de Florești. Acesta și-a făcut studiile la Academia de Studii Economice din Moldova. Este vicepreședinte al organizației teritoriale a partidului și președintele organizației de tineret. De asemenea este și fondatorul și administratorul  unei companiei specializate în producerea încălțămintei ortopedice, din piele naturală. A candidat la funcția de deputat în 2019 la alegerile parlamentare. Iar în perioada 2015-2019 a fost consilier orășenesc.

Lilia Puto, este candidata Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” la funcția de primar. Puto este jurist de profesie, licențiată în drept economic. Timp de 30 de ani a muncit în calitate de funcționar public. Actualmente este specialist principal în Cadrul Consiliului Raional Florești.

Citeşte şi: Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

Eugen Gustoi este candidatul Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”. Gustoi și-a făcut studiile în cadrul Universității Agrare de Stat din Moldova, specialitatea horticultură și viticultură, după care a obținut masteratul la Academia de Administrare Publică din Moldova.

Actualmente, acesta este șeful Direcției pentru statistică a raionului Florești. Și specialist principal, Direcția Agricultură și Alimentație a Consiliului raional Florești. Din 2013 până în 2023 a fost consilier orășenesc, iar din 2015 până în 2019, consilier raional.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bărbat spânzurat în propria locuință

Bărbat spânzurat în propria locuință Un bărbat a decedat după ce s-ar fi spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei...

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării

Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării Chișinăul și Bucureștiul își consolidează eforturile pentru combaterea dezinformării. Acest aspect a fost abordat, astăzi,  de...

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii

Acces egal pentru femei și bărbați la bunuri și servicii Prevederile din legislația națională care vizează accesul egal pentru femei și bărbați la bunuri și...

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc

Sute de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc Până la această oră,  250 de persoane au aplicat la Școala administratorilor de bloc lansată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.