X

170 de proiecte culturale au fost înaintate în concursul de finanțare 2024

170 de proiecte culturale au fost înaintate în concursul de finanțare 2024

170 de proiecte au fost înaintate, de către 126 de solicitanți, în concursul pentru acordarea finanțării nerambursabile a proiectelor culturale implementate de organizațiile necomerciale pentru anul 2024. Acestea urmează a fi analizate de către Comisia de evaluare și selectare a proiectelor culturale a organizațiilor necomerciale.

Urmare a lansării concursului pentru acordarea finanțării nerambursabile a proiectelor culturale implementate de organizațiile necomerciale pentru anul 2024, Ministerul Culturii comunică recepționarea unui număr total de 170 de proiecte culturale. Acestea au fost depuse de un număr de 126 de organizații necomerciale, dintre care 108 asociații obștești, 8 uniuni de creație, 7 fundații și 3 instituții private.

„Această diversitate de organizații reflectă angajamentul continuu al societății civile în promovarea și susținerea culturii. Proiectele înaintate, fie anuale, fie multianuale,  reprezintă o oportunitate de a aduce un aport valoros la dezvoltarea culturală a țării noastre,” se menționează în comunicat.

În perioada imediat următoare, proiectele depuse vor fi analizate de Comisia de evaluare și selectare a proiectelor culturale a organizațiilor necomerciale, rezultatele fiind anunțate ulterior.

Tags: 170 de proiecte culturaleau fost înaintateîn concursul de finanțare 2024
Cultură și Media