Peste 2.000 de zboruri anulate din cauza unei furtuni care urmează să înceapă în următoarele ore în nord-estul SUA

Publicat:

Aproximativ 2.000 de zboruri programate pentru miercuri în principalele aeroporturi din nord-estul SUA au fost anulate din cauza unei furtuni care urmează să înceapă în următoarele ore, au informat aeroporturile din zonă citate de EFE.

Doar la New York, pe aeroportul JFK, una dintre principalele porţi de intrare în SUA, s-a anunţat suspendarea a 470 de zboruri în timp ce pe LaGuardia, care operează zboruri interne, au fost anulate 519 de zboruri, potrivit agerpres.


Pe aeroportul Newark, din statul vecin New Jersey şi care deserveşte şi New York, au fost anulate 582 de zboruri programate pentru miercuri, în timp ce la Boston, numărul zborurilor anulate este 229, iar pentru Philadelphia, 187.

Citește și : ONU : Fetele constituie majoritatea copiilor refugiaţi care nu sunt şcolarizaţi

O furtună de zăpadă este aşteptată să lovească New York în următoarele ore şi, potrivit prognozei meteo, stratul de zăpadă va atinge o grosime de 15 până la 30 de centimetri. Nu se aşteaptă ca furtuna să se prelungească şi joi.

Autorităţile locale au pregătit operaţiunile obişnuite pentru astfel de intemperii, desfăşurând 1.500 de maşini de deszăpezire şi au făcut apel la limitarea deplasărilor în zonă.

Nu s-au anunţat modificări importante în orarele reţelei de metrouri, deşi au fost stabilite o serie de limitări în orarele trenurilor care fac conexiunea între New York şi oraşele limitrofe.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.