200 de femei din Republica Moldova pot obține gratuit Certificate de Carieră Google

Publicat:

200 de femei din Republica Moldova pot obține gratuit Certificate de Carieră Google

Două sute de femei din Republica Moldova au oportunitatea de a obține un Certificat de Carieră Google, participând la un program de instruire gratuit. Programul este destinat persoanelor care își doresc să înceapă o carieră în domeniul IT și este lansat de Asociația Companiilor de Creație COR și Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), în parteneriat cu inițiativa Work in Tech și susținută de Google.org și platforma educațională Coursera, scrie diez.md.

Programul are scopul de a oferi oportunități educaționale incluzive persoanelor din diverse medii și a le ajuta să obțină locuri de muncă solicitate la momentul actual. Programul de studii se va desfășura online și nu presupune experiență anterioară în domeniul tehnologiilor, iar absolventele vor obține un Certificat de Carieră Google, recunoscut la nivel internațional.


Cursul costă 4 000 de dolari, iar Glia Hub al ASEM oferă oportunitatea de a realiza cursurile gratuit.

Cui îi este adresat Programul?

# Refugiaților din Ucraina
# Persoanelor social vulnerabile
# Femeilor aflate în dificultate
# Persoanelor care se confruntă cu bariere de angajare

Ce beneficii oferă?

# Certificate de Carieră Google finanțate integral: obții acces exclusiv la cursuri online pentru a te pregăti de joburile IT solicitate la momentul actual.
# Pachet complet de instruire: te bucuri de seminare web, ateliere de lucru, resurse educaționale utile și tot ce este necesar pentru buna desfășurare a cursului.
# Ghidare pas cu pas pe parcursul programului: ai parte de un mentor care te ajută să navighezi pe platforma online și să parcurgi cu succes toate etapele.

Care sunt specializările disponibile?

# UX Design (limba de instruire: engleză)
Data Analytics (engleză)
Digital marketing & e-commerce (engleză și ucraineană)
# Suport IT (rusă și ucraineană)

Ce trebuie să ai pentru a participa?

# Calculator și acces la internet, inclusiv cunoștințe medii de utilizare
# Nivel intermediar de limba engleză sau ucraineană
# Aproximativ 10-12 ore pe săptămână disponibile pentru studiu
# Deschidere privind dezvoltarea competențelor profesionale

Cum poți aplica?

Pentru a participa la program, este necesar să completezi acest formular până în data de 14 septembrie 2024: https://forms.gle/G15iCsT822eq7kHm6.

Inițiativa Work in Tech face parte din Academia INCO, renumită pentru impactul și recunoașterea globală. Aceasta este susținută de Google.org și Coursera pentru a promova creșterea economică incluzivă prin competențe digitale actuale. Inițiativa este concepută pentru cei care se confruntă cu bariere în găsirea unui loc de muncă, certificările fiind și o pistă de lansare în domeniul tech.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

PSDE acuză CEC că l-ar fi împiedicat pe Valeriu Pleșca să candideze la funcția de președinte

PSDE acuză CEC că l-ar fi împiedicat pe Valeriu Pleșca să candideze la funcția de președinte Partidului Social Democrat European acuză Comisia Electorală Centrală că...

Miniştrii economiei şi apărării din Ucraina au început o vizită la Washington

Miniştrii economiei şi apărării din Ucraina au început o vizită la Washington Importanţi oficiali ucraineni, între care ministrul economiei Iulia Sviridenko şi ministrul apărării Rustem...

Ministrul Educației, Dan Perciun, a anunțat mai multe obiective pentru noul an de studii

Ministrul Educației, Dan Perciun, a anunțat mai multe obiective pentru noul an de studii Noul an de studii începe cu un deficit de 1033 de...

Președinta Maia Sandu neagă zvonurile privind interzicerea Mitropoliei Moldovei

Președinta Maia Sandu neagă zvonurile privind interzicerea Mitropoliei Moldovei Președinta Maia Sandu a respins afirmațiile deputatului PAS, Vasile Șoimaru, referitoare la o posibilă interzicere a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.