X

25 de cetățeni străini NU au fost lăsaţi să intre pe teritoriul R. Moldova

25 de cetățeni străini NU au fost lăsaţi să intre pe teritoriul R. Moldova

În ultimele 24 de ore, 25 de cetățeni străini au primit refuz de intrare pe teritoriul Republicii Moldova. Totodată, polițiștii de frontieră au identificat 24 de încălcări, inclusiv treceri ilegale ale frontierei, încălcări ale regimului zonei de frontieră, documente falsificate și nereguli în utilizarea vinietei.

Citeşte şi: NATO condamnă încălcarea spaţiului aerian al României de către drone ruseşti – Stiripesurse.md

Potrivit Poliției de Frontieră, fluxul de persoane prin punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova a fost semnificativ, cu un total de 71.083 de traversări. Dintre acestea, 37.265 au fost înregistrate pe sensul de ieșire din R. Moldova.

25 de cetățeni străini NU au fost lăsaţi să intre pe teritoriul R. Moldova

Cetățenii străini au realizat cele mai multe traversări, cu un total de 40.881, în timp ce cetățenii moldoveni au efectuat 30.202 traversări. Cele mai tranzitate puncte ale frontierei au fost cu România, cu 35.018 traversări, urmat de frontiera moldo-ucraineană cu 19.724 treceri și de frontiera aeriană cu 16.341 traversări.

Cu referire la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 16 845 de treceri, dintre care 7 714 pe sensul de intrare în R. Moldova. Totodată, numărul de 2 737 au constituit trecerile minorilor ucraineni.

Tags: cetăţeni străinipoliţia de frontierăR. Moldova
Social