30 de liceeni americani au făcut SCANDAL la bordul unui avion (VIDEO)! NU AU VRUT să poarte masca obligatorie!

Publicat:

Coşmar în cabină: Un zbor American Airlines pe ruta Charlotte, Carolina de Nord – Bahamas a fost întârziat cu o zi din cauza unui grup de peste 30 de tineri care a refuzat să poarte măşti sanitare, a informat presa locală, potrivit AFP şi agerpres.

Zborul American Airlines 893, programat să plece luni de pe Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas, a decolat, în cele din urmă, marţi dimineaţă.


Citeşte şi: Coreea de Nord riscă o penurie alimentară – Black News

Dacă iniţial zborul a fost întârziat câteva ore din cauza unor probleme mecanice, ulterior avionul a fost scena unor ciocniri între un grup de tineri care a refuzat să respecte regulile în vigoare în Statele Unite – care impun tuturor pasagerilor şi membrilor echipajului purtarea de măşti sanitare pentru a combate pandemia de COVID-19, a raportat postul local WSOC-TV.

“A fost teribil. Mai întâi au ţipat. Au proferat insulte. Au fost odioşi”, a declarat presei Malik Banks, un pasager aflat la bord.

Cei peste 30 de adolescenţi erau liceeni din Boston care sărbătoreau absolvirea. Adolescenţii au fost de acord să poarte mască a doua zi, după ce au petrecut o noapte în aeroport. Oamenii legii nu au operat arestări, potrivit presei locale.

Citeşte şi:Adevărul terifiant este că milioane de oameni vor ca LOCKDOWN-ul să nu se termine niciodată – Black News

Incidentul reflectă o creştere generală a comportamentelor necivilizate la bord, potrivit companiilor aeriene americane.

De la 1 ianuarie 2021 au fost înregistrate 3.271 de comportamente necivilizate din partea pasagerilor, inclusiv 2.475 asociate refuzului de a purta mască, potrivit unui comunicat al Administraţiei Federale a Aviaţiei (FAA) publicat marţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-au desemnat astăzi pe Sergiu Stratan pentru exercitarea interimatului de vicepreședinte...

Programul Național ‘Satul European’: Peste 7000 de locuitori din două sate din nordul țării au acces la apă potabilă

Programul Național 'Satul European': Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi au acces la apă potabilă Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi,...

Zelenski cere implicarea lui Orban în organizarea unui al doilea ‘summit pentru pace’

Zelenski cere implicarea lui Orban în organizarea unui al doilea 'summit pentru pace' Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi premierul ungar Viktor Orban au avut marţi...

Marina Tauber cere pedepsirea ministrului Dan Perciun și a deputatului Radu Marian: ‘Lipsă totală de respect’

Marina Tauber cere pedepsirea ministrului Dan Perciun și a deputatului Radu Marian: 'Lipsă totală de respect' Deputatul Parlamentului Republicii Moldova și secretarul executiv al comitetului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.