40 de militari elvețieni s-au îmbolnăvit brusc. Patru dintre ei se zbat între viață și moarte!

Publicat:

Peste 40 de militari şi recruţi ai unei academii din centrul Elveţiei au fost internaţi joi în spital după ce s-au îmbolnăvit subit, patru dintre ei fiind în stare critică, a anunţat guvernul de la Berna, potrivit AFP, transmite și agerpres.

Departamentul elveţian al Apărării a precizat într-un comunicat că 43 de membri şi recruţi ai academiei Jassbach din Linden, în cantonul Berna, au fost cuprinşi pe neaşteptate joi după-amiază de probleme gastrointestinale acute, diaree şi vărsături.


Citește și : Politico: Ursula von der Leyen, descrisă prin propriile ei cuvinte

“În consecinţă, cei 43 de au fost trimişi, cu ambulanţa şi elicopterul, la spitale şi instituţii medicale militare”, a adăugat comunicatul.

Un purtător de cuvânt al armatei a precizat pentru agenţia de presă ATS că patru dintre aceştia se află în stare critică.

Citește și : O tornadă a făcut prăpăd în sud-estul Chinei – Șase persoane au murit și 190 au fost rănite

În timp ce autorităţile încearcă să stabilească cauzele acestei epidemii, cantonul Berna a impus carantina la academia Jassbach, specializată în domeniul securităţii cibernetice, a adăugat documentul.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.