48 de avarii la reţeau de apă

Publicat:

48 de avarii la reţeau de apă

În weekendul trecut mai mulți consumatori din sectorul Buiucani din Capitală au rămas fără apă la robinet din cauza avariilor la rețea.

Chiar dacă vremea a fost nefavorabilă în ultimele 48 de ore, cu ninsori abundente și viscol, echipele S.A.,, Apă-Canal Chișinău” au intervenit prompt pentru a remedia disfuncționalitățile apărute la rețeaua de apă potabilă, transmite Știri.md. 


Citeşte şi: CSJ a respins contestația unei candidate la funcția de membră a CSM – Stiripesurse.md

Astfel, pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, 25-26 noiembrie colaboratorii întreprinderii au executat lucrări de remediere a 46 de avarieri la reţelele de apeduct, cu diametrul cuprins între 32-300 mm. 

Totodată, au fost realizate lucrări de înlăturare a blocajelor la reţelele de canalizare în 26 de cazuri. 

48 de avarii la reţeau de apă

Pentru ziua de ieri, 27 noiembrie, de către Departmanetul Dispeceratul Central au fost înregistrate 26 de cazuri de avarieri la reţelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. 

În scopul remedierii avarierilor la reţele, pe câteva străzi sunt prevăzute deconectări de apă (vezi rubrica Deconectări pe site-ul întreprinderii – www.acc.md). 

Totodată, sunt înregistrate 26 de situaţii de avariere la reţelele de canalizare, dintre care 8 sunt blocări la rețeaua de canalizare, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute un şir de lucrări.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli ‘top secret’

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli 'top secret' Aproape o treime din cheltuielile propuse de guvernul rus nu sunt publice -...

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși Înregistrarea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale din România s-a încheiat....

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU)

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU) Aproape toate școlile din Gaza au fost lovite sau avariate, anunță reprezentanții ONU. 87% din clădirile școlilor...

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat În Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", cu predarea în limba română, din municipiul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.