67 de persoane au murit în urma inundaţiilor produse în statul indian Kerala

Publicat:

Cel puţin 67 de persoane au murit, în statul indian Kerala, în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren, potrivit oficialilor, care au avertizat că numărul deceselor ar putea să crească, informează site-ul postului Al Jazeera, scrie mediafax.

Peste 50.000 de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele, iar în toate cele 14 districte ale statului a fost instituită starea de alertă, a anunţat un oficial de rang înalt din cadrul Autorității pentru gestionarea dezastrelor din statul Kerala.


Citește și : Putin: Președintele chinez va vizita Rusia în luna septembrie

Biroul ministrului șef al statului Kerala a anunțat pe Twitter că Aeroportul Internațional Kochi International Airport, principalul aeroport din regiune, va rămâne închis până sâmbătă din cauza ploilor torențiale.

Sute de sate au fost inundate, iar peste 10.000 de kilometri de drumuri au fost parțial sau total distruse, au anunțat oficialii.

Daunele provocate de inundaţii şi alunecări de teren sunt estimate la peste 3,4 de miliarde de rupii (49 milioane de dolari).

Citește și : Afganistan: Atac la un centru de antrenament al serviciilor de informaţii la Kabul

Regiunea Kerala este și o destinație turistică populară, fiind vizitată anul trecută de peste un milion de turiști străini, potrivit datelor oficiale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se cere capul mai multor șefi de direcții municipale după tragedia din Chișinău soldată cu moartea unui copil

Se cere capul mai multor șefi de direcții municipale după tragedia din Chișinău soldată cu moartea unui copil Consilierii PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC)...

Rechini, testați pozitiv la cocaină 

Rechini, testați pozitiv la cocaină  Rechini din apele de coastă ale oraşului brazilian Rio de Janeiro au fost testaţi pozitivi la cocaină, informează Reuters. Aceşti prădători...

Mai multe garaje au fost demolate la Chișinău

Mai multe garaje au fost demolate la Chișinău Mai multe garaje au fost demolate astăzi din sectorul Centru al capitalei. Pretura de sector a...

Trump, furibund împotriva Kamalei Harris: O nebună radicală de stânga, vrea “execuţia bebeluşilor”

Trump, furibund împotriva Kamalei Harris: O nebună radicală de stânga, vrea "execuţia bebeluşilor" Donald Trump a lansat miercuri un atac de o violenţă rară împotriva...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.