De 8 Martie, Vladimir Putin laudă femeile care sunt în conducerea companiilor rusești

Publicat:

Preşedintele rus Vladimir Putin a lăudat miercuri, în ajunul zilei de 8 martie, “trăsăturile de caracter tipic feminine” care le permit femeilor aflate la conducerea companiilor să obţină rezultate mai bune decât bărbaţii, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Pentru a fi un acţionar majoritar (…) sau directorul unei companii, trebuie să ai calităţi deosebite, mai ales cele de lider”, a declarat Putin, în cadrul unei întâlniri cu femei antreprenor la Samara, în regiunea Volga.


Citește și: ‘Călăul din Belarus’ a fost EXECUTAT

“Mi se pare că (aceste calităţi) sunt specifice femeilor, şi că ele chiar au anumite avantaje”, a mai spus preşedintele rus.

“Bărbaţii sunt mai duri, însă atunci când calităţile de lider sunt dublate de trăsături de caracter tipic feminine, rezultatul este adesea unul mult mai bun decât în cazul bărbaţilor puternici”, a afirmat el.

Întâlnirea a avut loc într-o fabrică locală de panificaţie şi patiserie unde preşedintele rus, care candidează pentru un al patrulea mandat la alegerile din 18 martie, şi-a făcut apariţia în cursul dimineţii cu prăjituri pregătite pentru Ziua Internaţională a Femeii. El s-a fotografiat cu treizeci de angajate ale fabricii.

Ziua de 8 martie este una dintre sărbătorile preferate ale ruşilor. Potrivit tradiţiei moştenite de pe vremea Uniunii Sovietice, femeilor li se oferă buchete de flori şi cutii de ciocolată cu această ocazie. 

Citește și: Otrăvirea spionului rus provocă un val de reacții. Guvernul de la Londra se reunește de urgență

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.