9 inşi au fost arestaţi în Danemarca pentru trafic de droguri

Publicat:

Poliţia daneză a anunţat marţi pe Twitter arestarea a nouă bărbaţi într-o operaţiune care viza traficul de droguri, acţiunea fiind coordonată cu autorităţile germane care au efectuat o captură de cocaină săptămâna trecută, relatează dpa, potrivit agerpres.

Cei nouă bărbaţi au fost arestaţi luni seară, când au încercat să ridice un transport de cocaină dintr-un container care fusese livrat unei companii cu sediul în apropiere de capitala daneză, a anunţat poliţia din Copenhaga.


Citeşte şi: Americanii cer Riadului SĂ DESFIINŢEZE brigada care l-a omorât pe Khashoggi

Cele 325 kg de cocaină au fost confiscate săptămâna trecută de vameşii germani în portul german Bremerhaven. 

După ce cocaina a fost ridicată, containerul, care venea din Brazilia, şi-a continuat drumul spre destinaţia sa din Danemarca.

Poliţia daneză a ţinut containerul sub supraveghere şi a descoperit mai mulţi suspecţi în interior atunci când a descins la faţa locului.

Citeşte şi: China vrea să-şi vaccineze 40% din populaţie până la sfârşitul lui iulie

“După o investigaţie scurtă şi foarte intensă, într-o bună cooperare cu colegii noştri germani, suntem foarte mulţumiţi că am confiscat o cantitate foarte mare de droguri puternice şi s-au putut face apoi multe arestări”, a declarat Mads Helios, din cadrul poliţiei daneze.

Unul dintre cei nouă bărbaţi era un cetăţean belgian în vârstă de 45 de ani. Ceilalţi opt erau cetăţeni danezi cu vârste între 19 şi 34 de ani şi se ştia despre ei că au legături cu crima organizată, a precizat poliţia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.