A COMIS-O iar (VIDEO)! Biden s-a adresat unei senatoare MOARTE şi o căuta cu privirea prin sala

Publicat:

Preşedintele american Joe Biden s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate, ceea ce a generat numeroase întrebări din partea presei la conferinţa de presă săptămânală a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Unde e Jackie?”, a întrebat liderul democrat în vârstă de 79 de ani, în timpul unei alocuţiuni consacrate luptei împotriva obezităţii şi insecurităţii alimentare.


Citeşte şi: Diferitele ipoteze ale sabotajului gazoductelor Nord Stream (AFP) – Black News

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se află aici”, a spus Joe Biden, menţionându-i pe alţi doi legislatori implicaţi în mod special în aceste eforturi, un republican şi un democrat.

Biden a părut să o caute cu privirea în sală pe fosta membră a Camerei reprezentanţilor Jackie Walorski, o politiciană republicană din Indiana care a murit la începutul lui august într-un accident de maşină şi care era foarte angajată în lupta împotriva malnutriţiei.

Între altele, Walorski a contribuit activ la pregătirea unui summit consacrat acestei probleme, chiar evenimentul la care a luat cuvântul miercuri Joe Biden.

După moartea ei, Casa Albă a publicat un comunicat în care preşedintele american s-a declarat “şocat şi întristat”.

Bombardată cu întrebări pe acest subiect, miercuri, pentru a afla dacă Biden a uitat că Walorski a decedat, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, Karine Jean-Pierre, a evitat să dea un răspuns concret.

Citeşte şi: Guvernul german aprobă prelungirea operaţiunilor la centralele electrice pe bază de cărbune până în 31 martie 2024 – Black News

Biden “se gândea foarte intens la ea” în cursul acestui eveniment la organizarea căruia Walorski a contribuit activ, s-a limitat să spună purtătoarea de cuvânt.

“Nu consider că este ceva îngrijorător”, a adăugat ea, la insistenţele reporterilor.

Karine Jean-Pierre a mai precizat că preşedintele şi-a propus deja ca vineri să întâlnească familia reprezentantei decedate pentru a aduce un omagiu luptei sale “remarcabile” împotriva malnutriţiei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere A doua zi de caniculă în Moldova. Pe parcursul zilei se vor înregistra temperaturi mai...

Premierul francez şi-a anunţat demisia

Premierul francez şi-a anunţat demisia Premierul francez, Gabriel Attal, a anunţat duminică seara că îşi va prezenta demisia preşedintelui Emmanuel Macron luni dimineaţă, după alegerile...

Premier Energy anunţă că luni, 8 iulie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere

Premier Energy anunţă că luni, 8 iulie 2024, vor avea loc lucrări programate de întreținere Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni, 8 iulie 2024, vor...

Dalai Lama asigură că se recuperează bine la New York după operaţia la genunchi

Dalai Lama asigură că se recuperează bine la New York după operaţia la genunchi Dalai Lama a dat asigurări că se recuperează bine după operaţia...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.