A demisionat directorul Agenției Moldsilva

Publicat:

A demisionat directorul Agenției Moldsilva

Valeriu Caisîn a demisionat din funcția de director al Agenției „Moldsilva”. Anunțul a fost făcut de către noul ministrul al Mediului, Sergiu Lazarencu, vineri, 15 martie, pe pagina de Facebook.

,,Am luat act de cererea de demisie a directorului Agenției Moldsilva, Valeriu Caisin.
Curând voi identifica un nou director capabil și dedicat, care să preia conducerea și să asigure realizarea rapidă și eficientă a obiectivelor agenției.”
Moldsilva este autoritate administrativă centrală în domeniul silviculturii și cinegeticii, care exercită funcțiile în contextul promovării politicii de stat: lucrări de extindere, regenerare, conservare și folosirea rațională a resurselor forestiere.
Contactat de către TV8 pentru o reacție, Valeriu Caisîn a declarat că a fost o decizie personală și că în continuare va continua să activeze în domeniul silviculturii.

„Am motive personale pe care nu aș dori să le împărtășesc cu opinia publică. (…). Cererea de demisie a fost depusă azi și începând de luni nu voi mai fi în funcția de director”, a comunicat Valeriu Caisîn.


Valeriu Caisîn a fost numit în funcția de director al Agenției „Moldsilva” în septembrie 2019. El a fost desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

Amintim că, Sergiu Lazarencu a fost învestit în funcție ieri, 14 martie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Céline Dion ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Céline Dion ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris Céline Dion se află la Paris, cu trei zile înainte...

Cursul valutar oficial al BNM pentru 25 iulie 2024

Cursul valutar oficial al BNM pentru 25 iulie 2024 Ratele oficiale de schimb valutar pentru ziua de 25 iulie 2024, comunicate de către Banca Națională a Moldovei: Valuta Cod Abr Rata Cursul Coroana ceha 203 CZK 1 0.7599 Coroana daneza 208 DKK 1 2.5856 Coroana...

Natalia Munteanu, căpitanul echipei naționale de fotbal feminin, s-a transferat la clubul de fotbal Fenerbahce

Natalia Munteanu, căpitanul echipei naționale de fotbal feminin, s-a transferat la clubul de fotbal Fenerbahce Natalia Munteanu, portarul echipei naționale de fotbal feminin a Republicii...

Hackeri ucraineni au perturbat serviciile bancare online, telefonia mobilă şi internetul din Rusia

Hackeri ucraineni au perturbat serviciile bancare online, telefonia mobilă şi internetul din Rusia Informaticieni experţi din serviciile de informaţii militare ucrainene au perturbat marţi sistemele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.