X

A fost prins la frontieră cu un permis de conducere fals

A fost prins la frontieră cu un permis de conducere fals

Un cetățean a fost depistat de vameși cu permisul de conducere falsificat. Acesta a recunoscut că l-a cumpărat în străinătate, contra sumei de 150 de euro.

Citeşte şi: Washingtonul îl critică pe Putin: ‘Să te întâlneşti cu un paria ca să-i ceri ajutor într-un război pe care sperai să-l câştigi într-o lună echivalează cu a cerşi’ – Stiripesurse.md

Potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, un locuitor al raionului Soroca a fost descoperit cu un act falsificat în punctul de trecere a frontierei Costești, pe direcția de ieșire din țară, transmite Știri.md.

A fost prins la frontieră cu un permis de conducere fals

Un automobil a fost supus verificării suplimentare. În rezultat, în portmoneul unui pasager în vârstă de 33 de ani a fost depistat un permis de conducere, care ar fi eliberat de către autoritățile Republicii Moldova. În cadrul audierilor, conaționalul a recunoscut că permisul este falsificat. Permisul a fost cumpărat, de fapt, în Franța, prin intermediari, contra sumei de 150 de euro.

Cazul este cercetat în continuare sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și tragerii la răspundere a făptașilor.

Tags: Costeștipermis falsSorocaVama
Categorii: SocialȘtirile zilei