X

A înnebunit de gelozie! Și-a ucis nevasta, iar fiica a scăpat ca prin minune

A înnebunit de gelozie! Și-a ucis nevasta, iar fiica a scăpat ca prin minune

Un bărbat din Bălți a fost condamnat la 25 de ani de pușcărie după ce a incendiat casa cu tot cu femeie și copil în interior.

Citește și: Alertă maximă! Cod ROȘU de căldură în Moldova

Bărbatul a recurs la acest gest din gelozie și a  dat foc apartamentului în care se aflau blocate concubina și fiica sa. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Bălți. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de omor și privare ilegală de libertate. Conform învinuirii, la data de 20 ianuarie 2024, inculpatul, aflându-se în apartamentul din municipiul Bălți, unde locuia cu concubina sa, cu patru ani mai tânără și fiica lor minoră de 9 ani, în urma mai multor conflicte și a geloziei, a acționat cu intenție directă în scop de omor.

Mai exact, inculpatul a bătut un cui și a blocat ușa camerei unde se afla fiica sa, apoi a blocat și ușa de la intrare în apartament, îngrădind astfel libertatea de mișcare a concubinei și fiicei sale. Preventiv, în perioada 3 – 20 ianuarie 2024,  în timp ce concubina sa se afla la muncă în străinătate, bărbatul a pregătit sticle cu substanțe inflamabile. La 20 ianuarie, după revenirea concubinei, a stropit podeaua holului cu benzină și a incendiat locuința. În timp ce femeia încerca să se elibereze, inculpatul i-a aplicat lovituri cu picioarele peste mâini. Femeia a decedat din cauza intoxicației.

Fiica minoră a reușit să scape prin fereastra camerei în care a fost blocată și să contacteze bunica pentru ajutor.

Tags: a incendiat casacondamnat pentru omorcrima la Baltiși-a ucis nevastași-a ucis sotia
Știrile zilei