A trecut prin gripa spaniolă și acum a învins și coronavirusul. Are 113 ani!

Publicat:

Maria Branyas, o femeie în vârstă de 113 ani, despre care se crede că este cea mai în vârstă femeie din Spania, şi-a revenit după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus, au anunţat autorităţile spaniole, potrivit BBC, transmite și mediafax.

Maria Branyas a fost diagnosticată cu COVID-19 în martie după ce Spania a intrat în carantină. Dar după câteva săptămâni de izolare, bătrânica şi-a revenit, după ce a avut doar simptome uşoare.


Citește și: Comisia Europeană recomandă redeschiderea graduală a frontierelor

Femeia a prins pandemia de gripă spaniolă din 1918-19, războiul civil spaniol din 1936-39 şi acum epidemia de coronavirus.

„Acum că este bine, este minunată, vrea să vorbească, să explice, să reflecteze, este ea din nou”, a postat pe Twitter fiica femeii.

Citește și: Democrații americani prezintă un plan de asistență de 3.000 de miliarde de dolari

Născută în Mexic în 1907, Maria Branyas a ajuns în provincia catalană Girona în timpul Primului Război Mondial, alături de tatăl ei, un jurnalist spaniol.

Ea a crescut trei copii, dintre care unul a împlinit recent 86 de ani, are 11 nepoţi, cel mai în vârstă de 60 de ani, şi 13 strănepoţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București – Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova

TAROM introduce oferte speciale pe ruta București - Chișinău pentru a putea fi vizitate cramele din Republica Moldova TAROM introduce oferte speciale pe ruta București...

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU

Trupele rusești trebuie retrase imediat din Moldova. Mesajul premierului Recean la Adunarea ONU Republica Moldova își dorește soluționarea pașnică a conflictului transnistrean, cu respect deplin...

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10

Brașovul este cel mai atractiv oraș din România pentru a locui. Unde se situează Bucureștiul și cine mai e în Top 10 Braşov, situat la...

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.