X

A treia parte ‘Mamma Mia’ este în pregătire

A treia parte ‘Mamma Mia‘ este în pregătire

A treia parte “Mamma Mia” este în pregătire, a dezvăluit, pentru The Hollywood Reporter, actriţa Christine Baranski care o interpretează pe Tanya.

“Am fost la Londra cu (producătoarea) Judy Craymer (…) şi ea lucrează la Mamma Mia 3. Ea mi-a spus întreaga intrigă. Asta e tot ce pot spune în acest moment”, a spus ea, înainte de a adăuga că este încrezătoare în proiect: “Judy Craymer reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce vrea. Datorită ei, al doilea film a fost realizat şi a fost un mare succes. Ea va reuşi să reunească întreaga distribuţie”, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În 2020, Judy Craymer a declarat pentru Daily Mail despre dorinţa sa de a produce un al treilea film inspirat de celebrul musical bazat pe catalogul ABBA. La acea vreme, ea dorea să adauge melodii inedite ale trupei suedeze.

Explicând că pandemia a întârziat dezvoltarea filmului, ea a spus: “Cred că într-o zi va mai fi un film, pentru că am gândit totul ca pe o trilogie. Ştiu că Universal vrea să mă ocup de asta”.

Primul film “Mamma Mia” a explorat relaţia dintre Sophie (Amanda Seyfried) şi mama ei Donna (Meryl Streep). Lansat în 2008, a câştigat 694,6 milioane de dolari la box office la nivel mondial.

Continuarea sa, “Mamma Mia! Here We Go Again”, face o paralelă între tinereţea Donnei în anii 1970 şi sarcina lui Sophie. Lansat în 2018, filmul a câştigat aproape 400 de milioane de dolari.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Tags: Christine BaranskiMamma MiaThe Hollywood Reporter
Diverse