Absolvenții Universității de Stat din Comrat și-au primit diplomele de licență și masterat

Publicat:

Absolvenții Universității de Stat din Comrat și-au primit diplomele de licență și masterat

Emoții mari pentru absolvenții Universității de Stat din Comrat. Astăzi, aproximativ 450 de tineri au primit diplomele de licență și masterat. Aceștia spun că în toți acești ani au depus efort, iar acum vor să se încadreze în câmpul muncii.

Tinerii spun că sunt mândri că au acumulat cunoștințele necesare în anii de studenție și că le va fi dor de colegi și de profesori, potrivit moldova1.md.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

*„Am făcut studii în domeniul finanțelor corporative. Am avut o plăcere să studiez la această universitate. De specialitate sunt medic reanimatolog, dar am dorit să schimb ceva”.

„Am absolvit contabilitatea. Totul a fost bine. Am studiat patru ani la fără frecvență. Planific să lucrez pe specialitate, iar azi avem după diplomă”.

Rectorul Universității de Stat din Comrat le-a urat succes tinerilor. Potrivit lui, în ultima perioadă, instituția colaborează cu mai multe universități din țară și de peste hotare, pentru a asigura o calitate mai bună studiilor.

„Internaționalizarea și realizarea altor proiecte cu universității străine rămâne un aspect important în activitatea universității noastre. Cooperarea cu universitățile din Turcia, sunt mai mult de 37 de programe de schimb pentru profesori și studenți, participarea la programe și granturi europene sunt o parte importantă pentru dezvoltarea universității noastre”, a declarat rectorul Universității de Stat din Comrat, Serghei Zaharia.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

„Eu sunt absolvent al Universității de Stat din Comrat, specialitatea drept. Aici sunt pregătiți specialiști în domeniul Administrație Publică, un lucru foarte important pentru noi, pentru primării”. a spus primarul orașului Ceadîr-Lunga, Anatolii Topal.

În cei 33 de ani de activitate, la Universitatea de Stat din Comrat și-au făcut studiile superioare peste 13 mii de absolvenți.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes Bruce Springsteen, muzicianul originar din New Jersey care a devenit vocea rock 'n' roll a clasei muncitoare, are...

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima Doctoriţa ucisă în cabinetul său din Brăila a fost înmormântată astăzi la...

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială Izolat, frustrat şi furios, Joe...

Încasările la impozitul pe venit din salariu au crescut cu 21,4%, în primele șase luni ale anului 2024

Încasările la impozitul pe venit din salariu au crescut cu 21,4%, în primele șase luni ale anului 2024 În primele șase luni ale anului 2024,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.