Accident HORROR în Mali! Un autobuz plin cu oameni s-a prăbuşit de pe un pod

Publicat:

Un autobuz plin cu oameni s-a prăbuşit de pe un pod

În total, 31 de persoane şi-au pierdut viaţa şi zece au fost rănite, dintre care unele grav, când un autobuz care transporta călători spre Burkina Faso a căzut de pe un pod, marţi, în sud-estul Mali, a anunţat Ministerul Transporturilor, notează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

“Un autobuz (…) care transporta malieni şi cetăţeni din subregiune, care pleca din Kéniéba spre Burkina Faso, s-a răsturnat de pe pod. Cauza probabilă este lipsa de control a şoferului asupra vehiculului”, se arată într-un comunicat.


Citeşte şi: Supăraţi pe Bolea, fermierii pleacă la Bruxelles – Stiripesurse.md

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00 (locală şi GMT) pe podul care traversează râul Bagoé pe drumul naţional nr.7, chiar pe tronsonul Niéna-Koumantou, a precizat ministerul.

Un autobuz plin cu oameni s-a prăbuşit de pe un pod

Victimele primesc îngrijiri medicale, a continuat textul, invitând “şoferii să manifeste vigilenţă şi prudenţă adoptând un comportament responsabil şi civic”.

Un alt accident s-a soldat cu 15 morţi şi 46 de răniţi săptămâna trecută, după ciocnirea unui autobuz cu un camion în centrul ţării.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Mali şi sunt cauzate, în general, de starea proastă a drumurilor şi vehiculelor, precum şi de neatenţia şoferilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Recolta de struguri din acest an va fi mai mică cu până la 35% față de 2023

Recolta de struguri din acest an va fi mai mică cu până la 35% față de 2023 Sectorul vitivinicol se confruntă cu provocări semnificative la...

Uniunea Europeană vrea să antrezene mai mulţi soldaţi ucraineni, dar nu pe teritoriul Ucrainei

Uniunea Europeană vrea să antrezene mai mulţi soldaţi ucraineni, dar nu pe teritoriul Ucrainei Uniunea Europeană, care şi-a stabilit ca obiectiv de a instrui aproximativ...

Răcire neobişnuită a apelor Atlanticului, fenomenul La Nina pe cale să se formeze

Răcire neobişnuită a apelor Atlanticului, fenomenul La Nina pe cale să se formeze Experţii au semnalat o anomalie termică care se produce în apele de...

Evenimentele Zilei de 31 august în Istorie

Evenimentele Zilei de 31 august în Istorie 31 august este a 243-a zi a calendarului gregorian și a 244-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.