X

Accident mortal în localitatea Rîbnița. O persoană a murit

Un bărbat a decedat după ce VAZ-ul pe care îl conducea a tamponat o mașină, iar ulterior a ajuns într-un copac. Accidentul rutier s-a produs pe 1 septembrie, în jurul orei 17:25, în localitatea Rîbnița.

Potrivit presei din stânga Nistrului, un bărbat de 48 de ani, care se afla la volanul unui VAZ, a pierdut controlul volanului ajungând pe contrasens. Pentru a evita impactul cu bordura, șoferul a virat brusc spre dreapta, iar mașina a început să derapeze.

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

Ulterior, șoferul VAZ-ului a tamponat o mașină de model Seat, a ieșit în afara șoselei, a lovit un copac și s-a oprit pe trotuar.

Martorii accidentului au chemat ambulanța și poliția rutieră, însă șoferul deja nu prezenta semne de viață.

Ajunși la locul accidentului, salvatorii au scos din mașină un bărbat de 48 de ani. Medicii au încercat să-l resusciteze pe loc, dar din păcate eforturile lor au fost în zadar. Din cauza leziunilor primite, bărbatul a decedat. În mașina pe care o conducea nu de mai aflau alte persoane.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Șoferul automobilului de model Seat, în vârstă de 40 de ani nu a suferit răni în urma impactului. Acesta mai avea în calitate de pasager pe bancheta din spate un copil de 8 ani. Băiețelul este în siguranță.

Cazul este în continuare investigat de oamenii legii.

Tags: accidentcopacVAZ
Categorii: SocialȘtirile zilei