X

Accident soldat cu incendiu: La volan se afla un șofer beat criță

Accident soldat cu incendiu: La volan se afla un șofer beat criță

A urcat băut la volan, a provocat un accident, iar în rezultat, vehiculul său a fost distrus de flăcări. Este isprava unui șofer în vârstă de 37 de ani, care conducea un microbuz de rută. Totul s-a întâmplat în data de 03 martie, în localitatea Ciobanovca din raionul Anenii Noi, scrie, echipa.md.

Potrivit datelor oferite de poliție, conducătorul nu s-ar fi isprăvit cu ghidajul, iar în rezultat, vehiculul a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac. În urma coliziunii, vehiculul a luat foc.

La fața locului au intervenit polițiștii, dar și un echipaj al pompierilor, care, la scurt timp au domolit flăcările.

Când au ajuns polițiștii la locul faptei, o singură persoană se afla în preajma microbuzului, fiind un bărbat de 37 de ani.

Accident soldat cu incendiu: La volan se afla un șofer beat criță

Deși inițial acesta ar fi declarat că era pasager în vehicul, iar șoferul a fugit de la locul faptei, în cele din urmă a recunoscut că anume el este conducătorul acestui vehicul.

Din fericire, acesta nu transporta pasageri, prin urmare, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, rezultatele fiind dovada că acesta era băut la volan. Bărbatul avea o concentrație de alcool de 01.56 mg/l, ceea ce depășește de peste 10 ori norma admisă.

În prezent, poliția continuă investigațiile, iar șoferul riscă să rămână fără permis de conducere.

Tags: accidentsoldat cu incendiu
Categorii: SocialȘtirile zilei