X

Acte FALSE descoperite la frontiera moldo-română

Acte FALSE descoperite la frontiera moldo-română

În ultimele două zile polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD au depistat patru documente falsificate.

Primul caz a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Cahul, iar documentat a fost un ucrainean, care s-a prezentat la controlul trecerii frontierei la volanul unui autoturism, transmite Știri.md.

În timpul verificării actelor de călătorie, polițiștii de frontieră au stabilit că permisul de conducere ucrainean conține semne vizibile de falsificare.

Acte FALSE descoperite la frontiera moldo-română

Al doilea incident a fost consemnat în punctul de trecere al frontierei Giurgiulești-Galați. Cercetat fiind un bărbat cu dublă cetățenie moldo-română. Acesta a prezentat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de autoritățile poloneze, cu indici clari de falsificare.

În alte două ilegalități, șoferii au înmânat la controlul trecerii frontierei cu mijlocul de transport certificate de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto ”Cartea Verde” cu indici clari de falsificare.

Citeşte şi: Centrele de cazare temporară pentru refugiații din Ucraina vor fi ÎNCHISE – Stiripesurse.md

Ambele cazuri au fost semnalate în punctul de trecere a frontierei Cahul. Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele unui cetățean al Bulgariei și unui moldovean.

În continuare cazurile sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de falsificare a actelor oficiale.

Tags: acte falseCahulfrontieraGiurgiuleşti – Galaţi
Categorii: SocialȘtirile zilei