Acţionarii de la Tesla şi SpaceX, îngrijorați: Elon Musk ar consuma droguri

Publicat:

Acţionarii de la Tesla şi SpaceX, îngrijorați: Elon Musk ar consuma droguri

Unii directori şi acţionari ai companiilor lui Elon Musk se tem că folosirea de către fondatorul Tesla şi SpaceX a unor droguri, printre care “LSD, cocaină, ecstasy, ciuperci magice şi ketamină”, ar putea dăuna companiilor. Elon Musk neagă acuzaţiile.

Musk a consumat LSD, cocaină, ecstasy şi ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private, a precizat The Wall Street Journal, citând martori anonimi şi alte persoane care au cunoştinţă de acest lucru. Persoane apropiate directorului executiv al Tesla şi SpaceX au declarat pentru ziar că şi în prezent foloseşte droguri şi consumă în special ketamină. Musk a declarat în luna august că are o reţetă pentru a folosi acest medicament ca antidepresiv, potrivit stiripesurse.ro.


Citeşte şi:  Schengen – Fostul premier bulgar atacă dur Austria și vorbește despre șantaj: Și noi putem face asta!/ Apel la România

După ce Musk a tras un fum de ţigară care conţinea marijuana la podcastul lui Joe Rogan, în septembrie 2018, Pentagonul a revizuit autorizaţia federală de securitate legată de rolul său de director general al Space Exploration Technologies Corp, care este certificată pentru a lansa sateliţi militari de spionaj, a relatat Bloomberg în martie 2019.

“După acea singură pufăială cu Rogan, am fost de acord, la cererea NASA, să fac 3 ani de teste aleatorii antidrog”, a scris Musk, duminică pe platforma X, compania de socializare pe care o deţine. “Nu au fost găsite urme de droguri sau alcool”.

Alex Spiro, un avocat al miliardarului, a declarat pentru WSJ că Elon Musk este “testat regulat şi aleatoriu la SpaceX pentru depistarea drogurilor şi nu a picat niciodată vreun test” şi s-a referit la “informaţii false” din articol, dar nu le-a detaliat.

Citeşte şi: Turismul în Israel a crescut în 2023 în pofida războiului

WSJ a relatat şi că Linda Johnson Rice, care a devenit director al Tesla în 2017, nu a candidat pentru realegere doi ani mai târziu din cauza frustrării faţă de comportamentul lui Musk şi a îngrijorărilor sale cu privire la consumul de droguri al acestuia.

Averea lui Musk este de 219,4 miliarde de dolari se află pe locul 1 în topul Bloomberg Billionaires Index.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Președinta Sandu condamnă atacurile barbare împotriva Ucrainei

Președinta Sandu condamnă atacurile barbare împotriva Ucrainei Președinta Maia Sandu condamnă atacurile barbare ale Rusiei împotriva Ucrainei. Citește și:  Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am...

PAS a stabilit următorii pași privind informarea cetățenilor despre referendumul din octombrie

PAS a stabilit următorii pași privind informarea cetățenilor despre referendumul din octombrie A avut loc ședința Consiliului Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS)....

Chișinăul devine pentru câteva zile centrul financiar internațional

Chișinăul devine pentru câteva zile centrul financiar internațional În această săptămână, Chișinăul devine centrul financiar internațional. Circa 100 de reprezentanți ai băncilor centrale și ai...

A lovit o asistentă medicală cu piciorul în spate și va sta un an după gratii

A lovit o asistentă medicală cu piciorul în spate și va sta un an după gratii Un bărbat de 30 de ani din Chișinău va...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.