Actorul Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani

Publicat:

Actorul Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani

Alain Delon, monstru sacru al cinematografiei franceze, a murit la vârsta de 88 de ani, au anunţat duminică dimineaţă cei trei copii ai actorului într-un comunicat comun, informează AFP.

”Alain Fabien, Anouchka, Anthony, precum şi Loubo (câinele său), anunţă cu imensă tristeţe moartea tatălui lor. S-a stins în pace în locuinţa din Douchy, înconjurat de cei trei copii şi de apropiaţi”, anunţă comunicatul, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

”Actorul din ‘Plein soleil’ şi din ‘Samourai’ merge să se întâlnească cu (Fecioara) Maria printre stelele care îi erau atât de dragi inimii sale. Familia vă roagă să-i respectaţi intimitatea în acest moment de doliu extrem de dureros”, au mai precizat cei trei copii.

Actorul a decedat ”la primele ore ale nopţii”, au precizat aceştia.

Deşi a avut foarte puţine roluri în cinema după sfârşitul anilor 1990, Alain Delon a ţinut primele pagini ale ziarelor în vara anului 2023 când cei trei copii ai săi au depus plângere împotriva lui Hiromi Rollin, prezentată câteodată drept partenera actorului, pe care au acuzat-o că profită de starea de vulnerabilitate a tatălui lor.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

Cei trei copii ai actorului au fost implicaţi într-un război mediatic şi juridic pe tema stării de sănătate a vedetei, care a fost diagnosticată cu limfom şi suferise un AVC în 2019.

În 2019, Alain Delon a revenit pe covorul roşu de la Cannes unde a primit un Palme d’or onorific. ”Este puţin un omagiu postum, dar primit în timpul vieţii”, a spus atunci actorul, protagonistul peliculelor ”Plein soleil” (1960) – film care i-a adus consacrarea internaţională -, ”Rocco et ses freres” (1960), ”Le Guépard” (1963), ”La piscine” (1969).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Curs online gratuit pentru antreprenorii din R.Moldova pentru a învăța cum să-și extindă vânzările pe Amazon sau eBay

Curs online gratuit pentru antreprenorii din R.Moldova pentru a învăța cum să-și extindă vânzările pe Amazon sau eBay Antreprenorii din Republica Moldova sunt invitați să...

Incendiu în turnul de răcire al centralei nucleare de la Zaporojie

Incendiu în turnul de răcire al centralei nucleare de la Zaporojie Un incendiu a izbucnit în turnul de răcire al centralei nucleare de la Zaporojie,...

Daniel Vodă: În ultimii patru ani, au fost realizate proiecte de peste 100 de milioane de lei în Găgăuzia

Daniel Vodă: În ultimii patru ani, au fost realizate proiecte de peste 100 de milioane de lei în Găgăuzia În ultimii patru ani, doar prin...

Igor Grosu: Avem o diasporă activă, implicată și care vrea să pună umărul pentru o Moldovă Europeană

Igor Grosu: Avem o diasporă activă, implicată și care vrea să pună umărul pentru o Moldovă Europeană Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat sâmbătă, 17...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.