Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Publicat:

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, nu va reveni în rolul lui John Falstaff, într-o piesă aflată în turneu în Marea Britanie, după ce a căzut de pe o scenă londoneză luna trecută, în timpul unei reprezentaţii, au anunţat producătorii piesei, citaţi de Reuters.

Ian McKellen juca la 17 iunie, în West End, în “Player Kings”, o producţie inspirată de opera “Henric al IV-lea” de William Shakespeare, când şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în faţa scenei. Evenimentul s-a petrecut în timpul unei scene de luptă, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Actorul, cunoscut în special pentru interpretarea lui Gandalf în filmele “Stăpânul inelelor” şi “Hobbitul”, dar şi pentru rolul Magneto din “X-Men”, a fost transportat la spital.

“La două săptămâni după accidentul meu pe scenă, rănile se ameliorează de la o zi la alta”, a declarat actorul, citat într-un comunicat.

“Cu cea mai mare reticenţă am acceptat sfatul medicului de a-mi proteja recuperarea completă prin a nu lucra în acest timp”, a adăugat el.

David Semark, înlocuitorul lui McKellen, care a încheiat reprezentaţiile la Londra, va juca rolul în Bristol, Birmingham, Norwich şi Newcastle, au precizat producătorii.

Ian McKellen şi-a început cariera în teatru în 1961, printre piesele în care s-a afirmat numărându-se “Richard al III-lea”, “Regele Lear” şi “Macbeth”.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie

The Sun: Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al prințului Archie Conform The Sun, prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au...

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el Actorul scoțian Gerard Butler, în vârstă de 54...

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea Persoanele cu ARFID își limitează adesea mâncarea prin preferințe senzoriale sau texturale. Când Hannah avea 7 ani, le-a...

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.