X

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, nu va reveni în rolul lui John Falstaff, într-o piesă aflată în turneu în Marea Britanie, după ce a căzut de pe o scenă londoneză luna trecută, în timpul unei reprezentaţii, au anunţat producătorii piesei, citaţi de Reuters.

Ian McKellen juca la 17 iunie, în West End, în “Player Kings”, o producţie inspirată de opera “Henric al IV-lea” de William Shakespeare, când şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în faţa scenei. Evenimentul s-a petrecut în timpul unei scene de luptă, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Actorul, cunoscut în special pentru interpretarea lui Gandalf în filmele “Stăpânul inelelor” şi “Hobbitul”, dar şi pentru rolul Magneto din “X-Men”, a fost transportat la spital.

“La două săptămâni după accidentul meu pe scenă, rănile se ameliorează de la o zi la alta”, a declarat actorul, citat într-un comunicat.

“Cu cea mai mare reticenţă am acceptat sfatul medicului de a-mi proteja recuperarea completă prin a nu lucra în acest timp”, a adăugat el.

David Semark, înlocuitorul lui McKellen, care a încheiat reprezentaţiile la Londra, va juca rolul în Bristol, Birmingham, Norwich şi Newcastle, au precizat producătorii.

Ian McKellen şi-a început cariera în teatru în 1961, printre piesele în care s-a afirmat numărându-se “Richard al III-lea”, “Regele Lear” şi “Macbeth”.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Tags: Ian McKellen
Diverse