Actorul britanic Stephen Fry a renunțat la rolul de prezentator al galei de decernare a premiilor BAFTA

Publicat:

Actorul britanic Stephen Fry a anunţat vineri că a decis să renunţe la rolul de prezentator principal al galei de decernare a premiilor BAFTA, informează PA.

Renumitul actor britanic a spus că simte că “este momentul potrivit pentru a preda ştafeta”, după ce a prezentat această ceremonie prestigioasă de 12 ori, conform agerpres .


“Fiecare dintre cele 12 ceremonii Bafta Film Awards pe care am avut privilegiul de a le prezenta are un loc special în memoria mea”, a declarat Stephen Fry, în vârstă de 60 de ani.

Citește și : Legea împotriva ‘fake news’ propusă de Emmanuel Macron a fost întâmpinată cu reacţii critice

“Gala BAFTA, această combinaţie de glamour, glorie, dramă şi – ocazional – încurcături şi stânjeneli, are un loc special în calendarul industriei de film britanice. Pe parcursul ultimelor două decenii mi-a plăcut să asist la apariţia unor noi talente din lumea filmului, atât în faţa, cât şi în spatele camerei de filmat. Dar, după o perioadă atât de îndelungată, simt că este momentul potrivit să mă retrag şi să îi las pe alţii să ducă gala BAFTA spre noi culmi şi spre o glorie şi mai mare”, a adăugat starul britanic.

“Vreau să mulţumesc tuturor membrilor echipei de producţie, Amandei Berry şi minunaţilor ei colegi de la BAFTA, postului BBC şi tuturor acelora care au muncit pentru ca galele din fiecare an să fie atât de plăcute”.

“Adresez mulţumiri speciale imaginaţiei de care au dat dovadă Ivor Baddiel şi Phil Kerr, ale căror scenarii au fost atât de bine formulate încât i-au făcut pe oameni să creadă că fiecare frază a fost scrisă de mine”, a mai spus Stephen Fry.

“Va fi amuzant să urmăresc Bafta 2018 fără ca inima să-mi bată foarte tare în piept, gura să mi se usuce şi genunchii să îmi tremure”, a adăugat celebrul actor şi prezentator britanic.

Numele înlocuitorului său în rolul de prezentator al galei BAFTA nu a fost anunţat deocamdată de organizatori.

Nominalizările de la premiile BAFTA vor fi anunţate pe 9 ianuarie. Ceremonia de înmânare a premiilor BAFTA va avea loc pe 18 februarie la Royal Albert Hall din Londra. Evenimentul va include şi o secvenţă din “Ovo”, cel mai recent spectacol al companiei Cirque du Soleil.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani

Află în ce țară se află cea mai tânără bunică. Are doar 23 de ani România este ţara care are cea mai tânără bunică, la...

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”

S-a stins din viață Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar” Jon Landau, producătorul premiat cu Oscar pentru „Titanic” şi „Avatar”, care...

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.