Actorul James Franco scos de pe coperta Vanity Fair Hollywood după acuzațiile de hărţuire sexuală

Publicat:

Actorul James Franco a fost scos de pe coperta Vanity Fair Hollywood în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate împotriva sa, informează vineri Press Association.

Potrivit The Hollywood Reporter, actorul în vârstă de 39 de ani, a participat la o şedinţă foto cu fotografa Annie Leibovitz şi a fost intervievat pentru ediţia specială a revistei dedicate industriei cinematografice de la Hollywood, conform agerpres.


Se pare că Franco a fost ”decupat” digital de pe copertă înainte de publicare, potrivit unui purtător de cuvânt al revistei care a explicat: ”Am luat decizia de a nu-l include pe James Franco pe coperta Hollywood după ce am aflat acuzaţiile de comportament inadecvat la adresa lui”.

Citește și : Donald Trump transmite de la Davos ‘sentimente călduroase’ naţiunilor africane

Realizatorul peliculei ”The Disaster Artist” a fost acuzat de cinci femei de comportament sexual inadecvat într-un articol apărut în Los Angeles Times.

Actorul a negat acuzaţiile formulate împotriva sa spunând că nu sunt ”exacte”.

Coperta numărului special anual al revistei americane o înfăţişează pe Claire Foy, actriţa din ”The Crown”, alături de alte vedete de calibru ale marelui ecran precum Nicole Kidman, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Robert De Niro, Harrison Ford.

Michael B Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Michael Shannon, Gal Gadot şi editorul Vanity Fair, Graydon Carter sunt de asemenea în fotografie.

Reprezentanţii revistei au declarat că au ales personalităţile care să apară pe coperta de anul acesta pe baza influenţei lor într-un moment în care mişcarea #MeToo este în plină desfăşurare.

Acuzaţiile împotriva lui Franco au ieşit la iveală după ce a câştigat Globul de Aur pentru rolul din ”The Disaster Artist”. Actorul nu a fost nominalizat însă şi la Oscar, ratând şansa unui trofeu la categoria ”cel mai bun actor” cu interpretarea excentricului realizator de filme Tommy Wiseau.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atac cu sânge rece în bucătărie: O mamă şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider

Atac cu sânge rece în bucătărie: O mamă şi-a înjunghiat iubitul de mai multe ori pentru că băuse tot laptele din frigider O tânără mamă...

Dacă intenționezi să introduci în țară parfumuri sau apă de toaletă – E bine să știi!

Dacă intenționezi să introduci în țară parfumuri sau apă de toaletă - E bine să știi! În contextul mai multor întrebări referitor prevederile legale privind...

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare

Temperaturile înalte din ultimele zile provoacă și înmulțirea insectelor dăunătoare Temperaturile insuportabile din ultimele zile aduc o problemă în plus – gândacii şi ţânţarii se...

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă

Caz șocant în București. Un bărbat plimba cadavrul fostei iubite într-un cărucior, pe stradă Un bărbat care transporta un cadavru într-un cărucior pe o stradă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.