X

Actorul Josh Hartnett a acceptat provocarea de a interpreta un criminal în serie în thrillerul ‘Trap’

Actorul Josh Hartnett a acceptat provocarea de a interpreta un criminal în serie în thrillerul ‘Trap’

Actorul Josh Hartnett a declarat că rolul unui criminal în serie viclean, pe care îl interpretează în noul film al regizorului M. Night Shyamalan, “Trap”, marchează o schimbare pentru el ca actor, informează Reuters.

“Nu seamănă cu nimic din ce am jucat până acum”, a declarat Josh Harnett luni seară la premiera din Londra a filmului “Trap”. Starul american s-a remarcat în trecut în filme precum “Black Hawk Down”, “The Black Dahlia”, “Lucky Number Slevin”, “Pearl Harbor” şi “The Virgin Suicides”, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

“Sincer, asumarea acestui personaj nu ar fi fost posibilă dacă nu ar fi fost Night Shyamalan, pentru că, dacă vrei să te apuci de ceva atât de sălbatic şi de ieşit din comun, ai nevoie de cineva în care să ai încredere cu adevărat în spatele camerei de filmat”, a declarat el.

“Şi un alt lucru este clar, acela că mie îmi plac întotdeauna provocările”, a mai spus starul american.

 

În filmul “Trap”, Josh Hartnett interpretează personajul Cooper, un bărbat care îşi duce fiica adolescentă la un concert pop, care se dovedeşte a fi o operaţiune elaborată a Poliţiei americane, pusă la cale pentru a prinde un criminal în serie – care se dovedeşte a fi chiar Cooper. Acest thriller psihologic a fost scris, regizat şi produs de Night Shyamalan, un cineast care este renumit pentru răsturnările de situaţie spectaculoase din filmele sale.

“Încerc să creez ceva extrem de original pe piaţă pentru a putea concura”, a declarat Night Shyamalan, a cărui filmografie include lungmetraje precum “The Sixth Sense”, “Signs” şi “Split”.

Originalitatea la care face trimitere regizorul l-a ajutat ca filmele sale “să rămână în minţile spectatorilor”. “Ideea din cazul de faţă a fost ca un concert şi un thriller să fie prezentate împreună”, a mai spus el.

Pătrunderea în mentalitatea personajului a implicat lecturi despre psihopatie şi sociopatie şi discuţii lungi cu Night Shyamalan despre tonul pe care doreau să îl ia personajul şi acest film, a dezvăluit Josh Hartnett.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Rezultatul a fost un alt punct culminant al carierei sale, a declarat Josh Hartnett, în vârstă de 46 de ani, care a debutat în actorie la sfârşitul anilor 1990 şi a cărui activitate recentă include roluri în filmele “Oppenheimer”, de Christopher Nolan, şi “Wrath of Man”, de Guy Ritchie, precum şi în serialele TV “Penny Dreadful”, “Black Mirror” şi “The Bear”.

Filmul “Trap” va fi lansat în cinematografele din lumea întreagă în luna august.

Tags: criminalJosh HartnettTrap
Diverse