Actorul Michael J. Fox se declară dispus să îşi reia cariera

Publicat:

Actorul Michael J. Fox se declară dispus să îşi reia cariera

Actorul Michael J. Fox a declarat că ar fi dispus să ia în considerare o posibilă revenire în actorie dacă i s-ar oferi un rol potrivit care să ţină cont de “realităţile” maladiei Parkinson, cu care a fost diagnosticat în 1991, informează DPA.

Starul francizei “Back To The Future” şi-a anunţat retragerea din activitatea sa de pe micile şi marile ecrane în 2020, după ce a vorbit în mod deschis despre felul în care această boală i-a afectat memoria şi a făcut să devină dificil pentru el să reţină replicile din scenariile de film şi televiziune, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Liderul de onoare al democraților atenționează despre „sfârșitul” PSDE

Actorul american de origine canadiană, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit însă în emisiunea “Entertainment Tonight” că este dispus să revină în actorie dacă ar putea “să îşi dea seama” cum să facă acest lucru.

“Dacă cineva îmi oferă un rol şi eu îl accept şi mă simt bine jucându-l, atunci ar fi foarte bine. Aş reveni la actorie dacă s-ar ivi ceva care să ţină cont de realităţile mele şi de provocările cu care mă confrunt, dacă aş putea să-mi dau seama cum să fac acest lucru”, a spus el.

Activistul şi fostul star de la Hollywood a fost diagnosticat cu o formă incipientă de Parkinson la un an după ce filmul “Back To The Future Part III” a fost lansat în 1990.

Michael J. Fox a remarcat mai întâi un tremur la un deget înainte de a fi diagnosticat în mod oficial de medici, la vârsta de 29 de ani, iar această afecţiune neurologică progresivă i-a afectat grav mobilitatea. El a suferit de atunci câteva fracturi osoase în urma numeroaselor sale căzături.

În timpul interviului acordat în emisiunea “Entertainment Tonight”, starul nord-american a spus că obiectivele lui se modifică întotdeauna, dar cel mai mare obiectiv al său a fost acela de “a întemeia o familie” alături de soţia lui, Tracy Pollan.

“Avem patru copii minunaţi şi acesta este lucrul important”, a declarat Michael J. Fox, referindu-se la familia sa. El şi Tracy Pollan s-au căsătorit în 1988.

“Iar celălalt lucru important este fundaţia noastră”, a adăugat el.

Starul nord-american a înfiinţat Fundaţia Michael J. Fox pentru cercetări în domeniul maladiei Parkinson în anul 2000. De atunci, această fundaţie a strâns peste 2 miliarde de dolari în scopuri medicale, a raportat CBS News în noiembrie 2023.

În 2023, actorul a apărut în documentarul “Still: A Michael J Fox Movie”, produs de Apple+ şi care explorează felul în care boala Parkinson i-a afectat viaţa.

Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Pe lângă rolul principal din trilogia “Back To The Future”, Michael J. Fox este cunoscut şi pentru interpretările sale din alte filme, cum ar fi “Teen Wolf” şi “Doc Hollywood”, precum şi pentru cele din serialele TV “Spin City” şi “The Good Wife”.

În februarie, el a fost ovaţionat în picioare de spectatori după ce a avut o apariţie surpriză, într-un scaun cu rotile, la gala BAFTA Awards de la Londra, unde s-a deplasat pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun film, decernat regizorului Christopher Nolan pentru lungmetrajul “Oppenheimer”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro

Trei pensionare, victime ale escrocilor. Au pierdut prin înșelătorie 35 de mii de euro Escrocheria cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident” continuă să...

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală

IGSU continuă desfășurarea activităților de prevenire a înecurilor în perioada estivală Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce se afla la scăldat. Cazul a...

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală

În primele două zile de la admitere, peste 2 700 cereri au fost depuse în liceele din Capitală Peste 2.700 de cereri au fost depuse...

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie

România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1 iulie România a început să exporte gaze naturale în Ucraina de la 1...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.