Actriţa Alyssa Milano, în Senatul american, pentru a asista la audierea acuzatoarei judecătorului Brett Kavanaugh

Publicat:

Actriţa Alyssa Milano, foarte activă în cadrul mişcării #MeToo, a fost prezentă în Senatul american, joi, pentru a asista la audierea acuzatoarei judecătorului Brett Kavanaugh, Christine Blasey Ford, şi pentru a-şi exprima astfel sprijinul faţă de ea, a declarat vedeta de film şi televiziune pentru AFP, potrivit agerpres.

Alyssa Milano a zburat cu avionul de la Los Angeles până la Washington pentru a o susţine pe Christine Blasey Ford, în vârstă de 51 de ani, care îl acuză pe candidatul lui Donald Trump la Curtea Supremă de comiterea unei agresiuni sexuale în urmă cu 36 de ani. Ea a depus mărturie, joi, sub jurământ, în faţa comisiei juridice a Senatului, însărcinată cu confirmarea nominalizării judecătorului Brett Kavanaugh.


Citește și : Salvini cere la Tunis repatrierea tunisienilor sosiţi ilegal în Italia şi ‘stoparea’ migraţiei ilegale

“Cred că ştim cu toţii că este greu pentru ea, pentru că nu este un lucru pe care ea l-a ales cu adevărat să îl facă, ci mai degrabă ceva despre care ea crede că trebuie neapărat să îl facă”, a declarat vedeta americană.

“Sunt îngrozită pentru ea. Este foarte intimidant”, a mai spus Alyssa Milano.

Actriţa a mai declarat că a dorit să fie prezentă la această audiere “în semn de solidaritate cu celelalte femei, celelalte victime care au trecut prin experienţe similare”.

“Cred că cel mai frumos lucru care a rezultat din aceşti ultimi doi ani este faptul că am înţeles cu adevărat că femeile se susţin unele pe celelalte”, a insistat vedeta de televiziune.

În urmă cu mai mult de un an, Alyssa Milano le-a încurajat pe femeile care au fost victime ale hărţuirii sexuale să folosească hashtag-ul #MeToo (#ŞiEu) pe reţelele de socializare.

Citește și : Bruxellesul a redus drastic ajutorul către Turcia destinat unei posibilei aderări a ţării la UE

“Am fost agresată sexual de două ori, o dată în adolescenţă. Nu am depus niciodată plângere la Poliţie şi am avut nevoie de 30 de ani pentru a povesti aceste lucruri părinţilor mei”, a scris Alyssa Milano pe Twitter, săptămâna trecută, răspunzându-i preşedintelui american Donald Trump, care considera că dacă faptele descrise de Christine Blasey Ford “au fost atât de grave (…) atunci ar fi trebuit să existe o plângere (la Poliţie, n.r.) depusă de ea sau de părinţii ei”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Maxim Moroșan își cheamă oamenii la Curtea de Apel Bălți

Maxim Moroșan își cheamă oamenii la Curtea de Apel Bălți Consilierul socialist Maxim Moroșan, implicat în bătaia zdravănă de la Bălți, își cheamă susținătorii la Curtea...

Luptătorii Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au devenit vicecampioni europeni

Luptătorii Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au devenit vicecampioni europeni Luptătorii de stil greco-roman Maxim Sarmanov și Alexandru Solovei au obținut titlul de vicecampioni europeni,...

O minoră a fost bătută și amenințată de fostul iubit

O minoră a fost bătută și amenințată de fostul iubit Un tânăr de 26 de ani din Drochia a fost reținut de oamenii legii după...

Deputații se întrunesc în ședință plenară

Deputații se întrunesc în ședință plenară Deputații se întrunesc, astăzi, 4 iulie, în ședință plenară. Pe ordinea de zi a Legislativului sunt 17 proiecte de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.