Actriţele Jane Fonda, Rosanna Arquette şi Catherine Keener, arestate în timpul protestelor la Washington

Publicat:

Actriţele Rosanna Arquette şi Catherine Keener i s-au alăturat vineri lui Jane Fonda în cadrul protestelor săptămânale faţă de schimbările climatice şi au fost arestate în interiorul clădirii de birouri a Senatului, la Washington, potrivit Variety, scrie news.ro .

Fire Drill Fridays este campania lui Jane Fonda care atrage atenţia asupra efectelor negative ale schimbărilor climatice.


Citește și : Cel puţin 53 de militari şi un civil şi-au pierdut viaţa într-un atac terorist în Mali

Fonda a petrecut noaptea în închisoare, potrivit unui anunţ al Fire Drill Fridays, şi va apărea în faţa Curţii Superioare de la Washington sâmbătă dimineaţă. Niciunul dintre ceilalţi protestatari reţinuţi vineri nu a rămas în închisoare peste noapte.

 

 

Fire Drill Fridays a publicat un videoclip pe Twitter în care protestatrii cântau “This Land is Your Land” în timp ce îşi aşteptau rândul pentru a fi arestaţi de Poliţie.

Catherine Keener a fost de asemenea arestată cu mâinile legate. Actriţa Rosanna Arquette a fost şi ea reţinută, cu pumnul în aer înainte de a-i fi legate mâinile.

Săptămâna aceasta, a patra în care actriţa Jane Fonda a fost arestată, motivul protestului a fost cum pot femeile să ia atitudine faţă de schimbările de mediu şi să apere Mama Natură.

Citește și : VIDEO – Israelul a bombardat Fâşia Gaza, după ce a fost lovită de tiruri cu rachete

Hannah Jewell de la The Washington Post a distribuit un videoclip cu unii dintre membrii Senatului care apar scandând alături de protestatari.

Actriţa Jane Fonda a început să protesteze acum patru săptămâni pentru a-i determina pe politicieni să ia atitudine faţă de schimbările climatice şi a declarat că se va lăsa arestată în fiecare vineri până la sfârşitul anului pentru a-şi susţine cauza.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK Aproximativ 46 de milioane de britanici sunt aşteptaţi joi la secţiile de votare...

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul Rusia este gata să continue să livreze gaze Europei şi...

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri Activitatea partidului politic „Șansă” ar putea fi temporar stopată, iar formațiunea nu va putea participa la...

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, va ajunge în perioada următoare la Chișinău. Vizita va avea loc în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.