Adam Schiff se declară amenințat de Trump după o postare pe Twitter

Publicat:

Parlamentarul Adam Schiff, care conduce acuzarea în procesul destituirii lui Donald Trump, s-a declarat duminică ameninţat de preşedintele republican, care a scris pe Twitter că alesul democrat trebuie ”să plătească preţul”, relatează AFP, scrie news.ro .

”Schiff vicleanul este un politician corupt şi se pare un om foarte strâmb. El nu a plătit preţul, pentru moment, pentru ceea ce a făcut ţării noastre”, a scris duminică pe Twitter Donald Trump.


Citește și : HARTA PANDEMIEI CU CORONAVIRUS – Indică locurile cu cele mai multe cazuri confirmate

Adam Schiff a reacţionat apoi la NBC News.

Întrebat dacă ia tweetul lui Trump drept o ”ameninţare”, parlamentarul democrat a răspuns ”cred că este menit să fie” o ameninţare.

Preşedinte al Comisiei însărcinate cu Informaţiile în cadrul Camerei Reprezentanţilor, un fost procuror şi absolvent al Universităţii Harvard, Adam Schiff a devenit oaia neagră a locatarului Casei Albe, conducând ancheta care a condus la inculparea (”impeachment”) şefului statului american.

Reprezentantul democrat a fost desemnat apoi drept procuror-şef în procesul destituirii lui Trump în Senat, ale cărui dezbateri continuă luni.

Citește și : Parisul a anulat parada Luna New Year din cauza epidemiei de coronavirus

Atunci când a prezentat rechizitoriul, miercuri, Adam Schiff l-a acuzat pe Donald Trump de faptul că a încercat să ”trişeze” în vederea obţinerii unui al doilea mandat la Casa Albă, exercitând presiuni asupra Ucrainei pentru ca Kievul să deschidă o anchetă cu privire la potenţialul său rival democrat în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie Joe Biden.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Viktor Orban îşi apără eforturile pentru pace în Ucraina înainte de plecarea la Moscova

Viktor Orban îşi apără eforturile pentru pace în Ucraina înainte de plecarea la Moscova Prim-ministrul ungar Viktor Orban şi-a apărat vineri "acţiunile" pentru a obţine...

Nu vă jucați cu focul! Risc sporit de izbucnire a incendiilor de vegetație

Nu vă jucați cu focul! Risc sporit de izbucnire a incendiilor de vegetație În această perioadă, există risc sporit de izbucnire a incendiilor de vegetație,...

Carburanții se scumpesc din nou

Carburanții se scumpesc din nou Carburanții se scumpesc din nou. Agenția națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noi prețuri maxime de referință pentru...

A fost redeschisă circulația pe podul din Basarabeasca

A fost redeschisă circulația pe podul din Basarabeasca A fost redeschisă circulația pe podul din Basarabeasca, anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. Citește...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.