Adele, Cameron Diaz şi Jennifer Lawrence au mărşăluit la al doilea Marş al Femeilor

Publicat:

Artista britanică Adele a mărşăluit alături de actriţele Cameron Diaz şi Jennifer Lawrence la al doilea Marş al Femeilor, organizat sâmbătă în mai multe oraşe americane, la un an de la investitura lui Donald Trump la Casa Albă, informează Press Association.

Cântăreaţa a distribuit o poză pe Instagram alături de cele două actriţe, sub care a postat un omagiu emoţionant adresat femeilor care au jucat un rol important în viaţa sa, conform agerpres .


“Cei mai importanţi oameni din viaţa mea au fost întotdeauna femei. Familia mea, prietenii mei, profesorii mei, colegii mei şi idolii mei. Sunt fascinată de toate femeile din viaţa mea. Le ador şi am nevoie de ele din ce în ce mai mult pe zi ce trece”, a subliniat artista.

Citește și : Atacul de la hotelul de lux Intercontinental din Kabul s-a încheiat. Atacatorii au fost uciși

“Sunt atât de recunoscătoare că sunt femeie, nu aş schimba asta pentru nimic în lume”, a continuat Adele, înainte de a adăuga că speră să nu fie definită doar prin genul său, ci prin contribuţia sa la lume, prin capacitatea sa de a iubi şi de a avea empatie.

Şi alte vedete de la Hollywood, precum Scarlett Johansson, Eva Longoria şi Viola Davis, au participat în week-end la manifestaţii care marchează un an de când peste un milion de persoane din întreaga lume au ieşit în stradă în prima zi petrecută de Trump la Casa Albă.

Acest ultim marş are loc în contextul în care numeroase vedete de la Hollywood şi din alte domenii sunt denunţate pentru comportamentul lor abuziv faţă de femei, ca urmare a mişcării Me Too.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.