Adrian Dupu mulţumeşte R. Moldova

Publicat:

Adrian Dupu mulţumeşte R. Moldova

Adrian Dupu a mulțumit moldovenilor care dețin cetățenia României și au votat la europarlamentare. Politicianul, de asemenea, a transmis un mesaj de recunoștință și colegilor săi din raioanele țării, care fac parte din Partidul Național Liberal.

În opinia sa, prezența mare la alegeri a demonstrat că moldovenilor le pasă de viitorul lor în Uniunea Europeană și nu uită cine îi sprijină de la Bruxelles.


Adrian Dupu mulţumeşte R. Moldova

„Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean în parte care a ieșit la vot și în mod special fiecăruia care ne-a acordat votul.

Mulțumesc colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în această campanie, fiecărui președinte de raion, primar, ales local, lider local și miilor de oameni care au venit la întâlnirile noastre.

Citeşte şi: Cum ar putea arăta viitorul Parlament European – Stiripesurse.md

Atât prezența mare la vot, cât și rezultatul alegerilor au arătat că munca noastră nu e în zadar. Mobilizarea exemplară, demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă cu adevărat de Republica Moldova, de România și de viitorul nostru comun în Uniunea Europeană.

Rezultatul obținut a arătat că oamenii nu uită cine luptă pentru ei și îi sprijină la Bruxelles. Vă mulțumesc, împreună suntem mai puternici”, a transmis Dupu după scrutin.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii...

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care...

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație

Pompierii din România vor merge și în această vară în Grecia pentru a combate incendiile de vegetație Grecia își întărește echipele de pompieri în această...

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri

Putin se va întâlni la summitul OSC din Kazahstan cu Xi, Erdogan şi alţi lideri Preşedintele rus Vladimir Putin se va întâlni miercuri la Astana...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.