Aerosmith se retrage din turnee din cauză că vocea lui Steve Tyler a fost afectată permanent

Publicat:

Aerosmith se retrage din turnee din cauză că vocea lui Steve Tyler a fost afectată permanent

Aerosmith spune că vocea lui Steven Tyler a fost afectată permanent de o leziune a corzilor vocale de anul trecut şi că trupa nu va mai pleca în turneu, scrie AP.

Emblematica trupă din spatele unor melodii precum “Love in an Elevator” şi “Livin’ on the Edge” a postat vineri o declaraţie prin care anunţă anularea datelor rămase din turneul său şi a oferit o actualizare privind vocea lui Tyler, potrivit stiripesurse.


Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

“A petrecut luni de zile lucrând neobosit pentru a-şi readuce vocea la nivelul de dinainte de accidentare. L-am văzut luptând în ciuda faptului că a avut cea mai bună echipă medicală alături de el. Din păcate, este clar, că o recuperare completă a rănii sale vocale nu este posibilă”, spune formaţia. “Am luat o decizie sfâşietoare şi dificilă, dar necesară – ca o trupă de fraţi – de a ne retrage de pe scena turneelor”.

Tyler a anunţat că s-a rănit la corzile vocale în septembrie, în timpul unui spectacol din cadrul Peace Out: The Farewell Tour. Tyler a scris pe Instagram la momentul respectiv că rănirea a provocat sângerări, dar că speră că trupa va reveni după ce a amânat câteva spectacole.

Vocea impunătoare a lui Tyler a alimentat catalogul masiv de hituri Aerosmith încă de la formarea sa în 1970, inclusiv “Dream On”, “Walk This Way” şi “Sweet Emotion”. Erau aproape de începutul unui turneu de adio cu 40 de date când Tyler a fost rănit.

“Întotdeauna am vrut să vă uimim când cântăm. După cum ştiţi, vocea lui Steven este un instrument ca niciun altul”, au spus muzicienii vineri.

“A fost onoarea vieţii noastre ca muzica noastră să devină parte din a voastră”, a mai spus trupa. “În fiecare club, în fiecare turneu masiv şi în momente grandioase şi private ne-aţi oferit un loc în coloana sonoră a vieţii voastre”.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Aerosmith s-a format în Boston, Massachusetts, în 1970 şi a ajuns să vândă 150 de milioane de discuri în întreaga lume. Este inclusă în Rock & Roll Hall of Fame şi este câştigătoare a patru premii Grammy. În afară de Tyler, membrii săi sunt Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Kramer.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jurnaliştii germani sunt nemulţumiţi de restricţiile privind fotografierea la concertele susţinute de Adele

Jurnaliştii germani sunt nemulţumiţi de restricţiile privind fotografierea la concertele susţinute de Adele O asociaţie a jurnaliştilor germani şi-a exprimat vineri nemulţumirea cu privire la...

Programul UNTOLD pe zile. Lenny Kravitz şi Swedish House Mafia, pe scena principală

Programul UNTOLD pe zile. Lenny Kravitz şi Swedish House Mafia, pe scena principală Lenny Kravitz, Sam Smith, Irina Rimes, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas...

Zelenski: Rusia a folosit săptămâna trecută peste 600 de bombe aeriene ghidate pentru a ataca Ucraina

Zelenski: Rusia a folosit săptămâna trecută peste 600 de bombe aeriene ghidate pentru a ataca Ucraina Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că Rusia...

Pianistul Pavel Kuşnir, un activist antirăzboi, a murit în arest preventiv în Orientul Îndepărtat Rus

Pianistul Pavel Kuşnir, un activist antirăzboi, a murit în arest preventiv în Orientul Îndepărtat Rus Pianistul rus Pavel Kuşnir, arestat la sfârşitul lunii mai după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.