Află care sunt profețiile lui Nostradamus pentru 2024 care îngrozesc lumea

Publicat:

Profețiile lui Nostradamus pentru 2024 care îngrozesc lumea: „Va arde cetatea lui Dumnezeu”

Michel de Nostredame, care a trăit între 1503 și 1566 și care a prezis corect o serie de evenimente din ultimii 100 de ani, a făcut profeții pentru anul 2024. Faimos astrolog, medic și cabalist francez, Nostradamus a devenit celebru cu lucrarea Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

În lucrările sale, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascensiunea lui Hitler, despre asasinarea președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren, Nostradamus ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.


Citește și Un manuscris al lui Nostradamus, descoperit în Germania, a fost restituit Italiei

Profețiile lui Nostradamus pentru 2024

El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist.

Iată câteva din profețiile pentru 2024 care îngrozesc lumea:

1. Al Treilea Război Mondial

Profetul a anunțat un conflict de șapte luni care a fost interpretat ca începutul celui de-al Treilea Război Mondial.

Șapte luni de la Marele Război, oameni uciși de răutate”, a scris el. Unii cred că războiul din Ucraina corespunde acestei profeții, alții au în vedere posibilitatea unui conflict major declanșat de China din cauza înclinațiilor sale către Taiwan. Profetul a prezis un nou război în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, inclusiv Statele Unite, Rusia și China.

2. Un cutremur

Nostradamus a prezis, de asemenea, un cutremur devastator care va provoca pagube extinse și moarte în California.

3. O schimbare în Vatican: un nou Papă

O altă profeție indică faptul că un nou Papă va fi ales în lunile următoare pentru a conduce Biserica Catolică. Nostradamus subliniază că Papa Francisc își va părăsi locul din cauza vârstei sale înaintate și în locul lui va veni o persoană obscura și periculoasă.

4. Conducerea lui Putin, pusă la încercare

Nostradamus a prezis că liderul Rusiei se va confrunta cu un test major în 2024, anul dragonului. Conducerea politicianului ar trebui testată atât economic, cât și politic, pe plan intern, pe teritoriul Rusiei și pe plan internațional.

De asemenea, profetul Michel a spus că, în 2023, va avea loc un „mare război”.  În publicația, lansată cu peste 450 de ani în urmă, Nostradamus scrie despre 2023: „Șapte luni Marele Război, oameni morți de răutate. Rouen, Evreux nu va cădea în mâinile regelui”, relatează Daily Star.

Nostradamus scria în urmă cu sute de ani despre un posibil război mondial, dar și un mare foc. În catrenele sale vorbește despre momentul în care va arde ”cetatea lui Dumnezeu”.

Dacă ne raportăm istoric, în perioada lui Nostradamus, ”cetatea lui Dumnezeu” poate fi considerat Ierusalimul, capitala Israelului.

Dovezi ale unori puteri supranaturale sau simple coincidențe?

Considerate dovezi ale unei puteri supranaturale, iar pentru alții simple coincidențe, profețiile lui Nostradamus au devenit o adevărată religie.

Astrologul francez (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), a făcut prevestiri în catrene.

Printre previziunile sale înfiorătoare se regfăsește și cea privind asasinare preşedintelui John F. Kennedy. Se pare că acesta ar fi presimţit că va muri. Acesta ar fi încercat să o liniştească pe soţia sa, Jackie Kennedy, spunându-i chiar în ziua în care a fost ucis: „Jackie, dacă cineva vrea să mă împuşte de la geam cu o puşcă, nimeni nu-l va putea opri, aşa că nu te mai frământa“.

Surprinzător a fost nu că JFK a făcut un comentariu despre un presupus asasinat în ziua cu pricina, ci că a descris cu exactitate modul în care a fost ucis.

Nostradamus a mărturisit că previziunile sale sunt bazate pe ştiinţă. El spunea că reuşea să prezică viitorul pe baza unor calcule realizate în funcţie de poziţia stelelor şi a planetelor faţă de pământ sau alte corpuri cereşti.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Sistemele informatice a AIC nu au fost perturbate

Sistemele informatice a AIC nu au fost perturbate Sistemele informatice a Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) activează fără perturbări, anunță administrația Aeroportului. Citește și: Unde au găsit...

Un fost angajat SIS va fi judecat. Ar fi încasat ilegal salarii de la ASP

Un fost angajat SIS va fi judecat. Ar fi încasat ilegal salarii de la ASP Un fost șef-adjunct al Direcției securitate internă al Serviciului de...

Morari le răspunde criticilor: „Putin m-a sunat… ”

Morari le răspunde criticilor:  „Putin m-a sunat... ” Jurnalista Natalia Morari, care și-a anunțat ieri candidatura pentru prezidențialele din toamnă, le răspunde criticilor cu un...

Fermierii vor stare de urgență în agricultură

Fermierii vor stare de urgență în agricultură Asociația Forța Fermierilor solicită decretarea stării de urgență în agricultură. Citește și: Unde au găsit cei doi copii firele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.