X

Agenda europeană a R. Moldova și reformele întreprinse Chișinău, discutate de Cristina Gherasimov și comisarul european Johannes Hahn

Agenda europeană a R. Moldova și reformele întreprinse Chișinău, discutate de Cristina Gherasimov și comisarul european Johannes Hahn

Agenda europeană a R. Moldova și reformele întreprinse de Guvernul de la Chișinău pentru a construi „Moldova Europeană” au fost discutată de vicepremierul Cristina Gherasimov în cadrul unei întrevederi cu comisarul european pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn.

De asemenea, la Bruxelles, Cristina Gherasimov a participat la o serie de întâlniri la nivel ministerial. În cadrul întrevederii cu reprezentanții Comisiei Europene s-a discutat despre procesul de integrare a R. Moldova noastre în UE și despre reformele aferente acestuia. Totodată, a fost abordat subiectul securității energetice și cel al creșterii economice în R.Moldova, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri într-un mod cât mai sustenabil, potrivit deschide.md.
Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front
În context, Cristina Gherasimov a mulțumit oficialului pentru sprijinul european constant acordat statului nostru și și-a exprimat încrederea în avansarea cooperării pentru aderarea la UE.
Tags: GherasimovJohannes HahnMoldova
Politică