Agresorii şoferului de autobuz din Franţa au fost încarceraţi pentru tentativă de omor. Victima este în moarte cerebrală!

Publicat:

Doi bărbaţi de 22 şi 23 de ani, suspectaţi că au agresat violent duminică, în sud-vestul Franţei, un şofer de autobuz, care se află în moarte cerebrală, au fost inculpaţi pentru tentativă de omucidere şi încarceraţi, informează miercuri parchetul din Bayonne, relatează AFP, potrivit agerpres.

Pe lângă cei doi suspecţi, cunoscuţi serviciilor de poliţie, alţi doi bărbaţi, cu vârste de peste 30 de ani, au fost inculpaţi, unul pentru “sustragere de la arestare şi cercetare şi neacordarea de asistenţă unei persoane în pericol” şi al doilea pentru “neacordarea de asistenţă unei persoane în pericol”.


Citește și: Masca devine OBLIGATORIE în Catalonia

După ce au fost prezentaţi unui judecător de instrucţie, cei patru bărbaţi au fost plasaţi în detenţie provizorie, conform rechizitoriilor parchetului, care a anunţat marţi deschiderea unei anchete judiciare.

Agresiunea s-a produs duminică, la începutul serii, într-o staţie de autobuz dintr-un cartier din Bayonne.

Philippe Monguillot, şofer de 59 de ani, a fost victima unei agresiuni “de o extremă violenţă” atunci când i-a cerut biletul de călătorie unuia dintre cei implicaţi şi a insistat în cazul altor trei să poarte mască, a explicat procurorul adjunct al Republicii din Bayonne, Marc Mariée.

Citește și: SUA se retrag oficial din Organizaţia Mondială a Sănătăţii

“S-au adresat insulte, iar apoi a existat o busculadă. Şoferul a fost împins în afara autobuzului. Acolo, doi dintre indivizi i-au aplicat lovituri violente de picior şi de pumn în partea superioară a corpului şi în special în zona capului”, a relatat marţi magistratul în cadrul unei conferinţe de presă.

Cei patru bărbaţi l-au lăsat pe şofer “inconştient pe trotuar”, iar apoi au fugit “pentru a se ascunde în apartamentul unuia dintre ei”.

Agresiunea a provocat un val de emoţie printre colegii şoferului, care au anunţat luni dimineaţă că nu vor reveni la lucru “înainte de înmormântare”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări Doi...

Cel mai bun și cel mai rău scenariu pentru Macron după alegeri (experți francezi)

Cel mai bun și cel mai rău scenariu pentru Macron după alegeri (experți francezi) Rezultatele celui de-al doilea tur al alegerilor legislative din Franța vor...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.