Agricultorii din raionul Râșcani își vor primi mâine motorina din România

Publicat:

Agricultorii din raionul Râșcani își vor primi mâine motorina din România

Agenția Rezerve Materiale va elibera mâine motorina primită ca donație din România, agricultorilor eligibili din raionul Râșcani.

Citește și: Liderul socialiștilor cere anularea tuturor deciziilor comisiilor de Vetting


Agenția Rezerve Materiale informează în acest sens că, pentru recepționarea motorinei, beneficiarii urmează să prezinte buletinul de identitate a beneficiarului,  copia autentificată a extrasului/certificatului de înregistrare a întreprinderii/gospodăriei țărănești, ștampila autorizată.

În cazul delegării împuternicirilor unui terț pentru recepționarea motorinei, vor fi acceptate două opțiuni – cu delegație sau procură.

În scopul eliberării operative, transportării şi minimalizării cheltuielilor de transportare a motorinei, se va accepta cooperarea teritorială a mai multor beneficiari și recepționarea motorinei în autocisterne calibrate de volume mari.

Precizăm că România a dispus, încă în primăvara lui 2023,  să  doneze țării noastre  4000 de tone de motorină. Chișinăul a recepționat motorina abia peste un an. Autoritățile de profil au recunoscut că nu au existat condiții de transportare și depozitare a combustibilului.

În aprilie a și început procesul de distribuire a motorinei pentru agricultorii prejudiciați de secetă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Președinta Sandu condamnă atacurile barbare împotriva Ucrainei

Președinta Sandu condamnă atacurile barbare împotriva Ucrainei Președinta Maia Sandu condamnă atacurile barbare ale Rusiei împotriva Ucrainei. Citește și:  Primele declarații ale lui Stoianoglo: „Nu am...

PAS a stabilit următorii pași privind informarea cetățenilor despre referendumul din octombrie

PAS a stabilit următorii pași privind informarea cetățenilor despre referendumul din octombrie A avut loc ședința Consiliului Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS)....

Chișinăul devine pentru câteva zile centrul financiar internațional

Chișinăul devine pentru câteva zile centrul financiar internațional În această săptămână, Chișinăul devine centrul financiar internațional. Circa 100 de reprezentanți ai băncilor centrale și ai...

A lovit o asistentă medicală cu piciorul în spate și va sta un an după gratii

A lovit o asistentă medicală cu piciorul în spate și va sta un an după gratii Un bărbat de 30 de ani din Chișinău va...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.