X

Alaiba știe de ce „se strofolește” primarul Ceban

Alaiba știe de ce „se strofolește” primarul Ceban

Vicepremierul, Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, îi răspunde primarului de Chișinău, Ion Ceban, în contextul scandalului din această săptămână, care pare să nu mai contenească.

Citește și: Primarul Ceban este interesat de „toaletele” școlilor de la sate

„Ivan Ceban se strofolește că va da în judecată Guvernul pentru că nu-l duce capul să pună cap la cap un buget al municipiului”, consideră Alaiba.

În context, ministrul PAS face o paralelă cu scandalul precedent în care a fost implicat Ceban  și-i sugerează că bugetul unui municipiu este diferit de cel al unei formațiuni politice.

„Ivane, bugetul municipiului nu e chir ca bugetul partidului. Aici nu poți face cu donații false de proveniență neclară. O să vă amintesc, dragi prieteni despre finanțarea campaniei lui Ivan. Donatori fictivi care au donat doar pe hârtie, iar banii la partid au venit, probabil, din kulioace, în bunele tradiții ale Kremlinului. Ce e asta, daca nu spălare de bani?”, a scris Alaiba pe pagina sa de socializare, referindu-se la ultima investigație jurnalistică, care a scos în vileag milioanele ajunse la MAN de la donatorii fantomă.

Precizăm că atunci, primarul Ceban a tunat și fulgerat în adresa jurnaliștilor pe care i-a numit „kileri politici”.   

Tags: Dumitru AlaibaIon Cebanscandal primarie
Politică