X

Alain Delon, înmormântat în intimitate dupa o viaţă în lumina reflectoarelor

Alain Delon, înmormântat în intimitate dupa o viaţă în lumina reflectoarelor

După o viaţă în lumina reflectoarelor, familia şi prietenii apropiaţi ai lui Alain Delon i-au adus sâmbătă un ultim omagiu, în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc la moşia sa din Douchy, în centrul Franţei, unde s-au adunat aproximativ o sută de admiratori, transmite France Presse.

Cu puţin timp înainte de înmormântare, programată pentru ora 16.00 (14.00 GMT), cei doi fii ai săi, Anthony şi Alain-Fabien, au sosit la porţile proprietăţii pentru a-i întâmpina pe fanii ilustrului cineast francez, a cărui moarte la 18 august, la vârsta de 88 de ani, a atras o avalanşă de omagii din întreaga lume, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Fosta parteneră de scenă a lui Delon, actriţa italiană Claudia Cardinale, în vârstă de 86 de ani, nu a participat la funeralii “din cauza durerii prea mari”.

Conform dorinţei actorului, care făcea pregătiri funerare de mai mulţi ani, ceremonia a fost condusă în cadru restrâns de Jean-Michel Di Falco, în vârstă de 82 de ani, un fost episcop care este considerat de mult timp capelanul celebrităţilor din Franţa.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Înmormântarea a avut loc loc la ora locală 17.00, cu uşile închise, în capela situată în inima proprietăţii Douchy (centru) cumpărată de Alain Delon în 1971. Alain Delon şi-a dorit să fie înhumat la domiciliul său, lângă câinii săi, o procedură excepţională care a necesitat autorizaţia autorităţilor.

Tags: Alain DelonDouchyinmormantare
Diverse