Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă

Publicat:

Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă

Actorul american Alec Baldwin le-a mulţumit celor care l-au susţinut după ce procesul în care a fost acuzat de omor prin imprudenţă a fost anulat de o judecătoare din New Mexico, informează DPA.

Judecătoarea Mary Marlowe Sommer a decis ca acuzaţiile de omor prin imprudenţă emise împotriva lui Baldwin în legătură cu împuşcarea mortală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei ”Rust” să fie retrase, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Judecătoarea a respins irevocabil procesul din cauza conduitei necorespunzătoare a poliţiei şi procurorilor, care ar fi ascuns de apărare dovezi privind muniţia.

După verdict, Baldwin a izbucnit în plâns şi şi-a îmbrăţişat soţia, Hilaria, care la rândul ei era în lacrimi.

Actorul în vârstă de 66 de ani, cunoscut graţie rolului din sitcomul ”30 Rock” şi din emisiunea de satiră ”Saturday Night Live”, risca o condamnare de 18 luni la închisoare dacă era găsit vinovat.

Sâmbătă, Baldwin a scris într-un mesaj publicat pe Instagram: ”Sunt prea mulţi cei care m-au susţinut şi cărora le mulţumesc acum”.

”Voi toţi aceştia, nu veţi şti niciodată cât de mult apreciez bunătatea de care aţi dat dovadă faţă de familia mea”.

Actorul a distribuit o fotografie în care apare pe când urmărea procedurile din instanţă.

Actorul Jeremy Renner, cunoscut datorită unor roluri în filme Marvel, a scris un mesaj de susţinere la adresa lui Baldwin: ”Să ai noroc, domnule!”

Actorul de teatru şi televiziune Anthony Hopkins a comentat cu un emoji sub formă de inimioară, iar actriţa Frances Fisher, cunoscută graţie rolului din ”Titanic”, a scris: ”Indiferent ce se va întâmpla, suntem de partea ta, Alec”.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare după ce, la începutul anului, a fost găsită vinovată de omor prin imprudenţă pentru moartea lui Hutchins, sentinţă împotriva căreia a depus recurs.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Vama Veche’ a nordului una dintre cele mai ieftine variante la litoralul românesc

'Vama Veche' a nordului una dintre cele mai ieftine variante la litoralul românesc Pe granița de nord a României, la râul Prut, se află o...

Persoanele ‘păsări de noapte’, rezultate mai bune la testele de inteligență decât cele care se culcă devreme

Persoanele 'păsări de noapte', rezultate mai bune la testele de inteligență decât cele care se culcă devreme Un studiu efectuat pe pe 26.000 de persoane...

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa Kate Middleton, Prințesa de...

Postul TV Cartoon Network neagă zvonurile privind închiderea

Postul TV Cartoon Network neagă zvonurile privind închiderea Cartoon Network alungă zvonurile de închidere după un protest viral pe rețelele sociale, reafirmându-și angajamentul față de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.