Alec Baldwin revine în rolul lui Trump din emisiunea SNL

Publicat:

Actorul Alec Baldwin a revenit în rolul lui Trump din emisiunea “Saturday Night Live” de la NBC, iar gazda episodului de sâmbătă, Will Ferell, l-a interpretat pe ambasadorul american la UE Gordon Sondland, potrivit Variety, scrie news.ro .

După o nouă săptămână de audieri cu privire la destituirea preşedintelui american, care a inclus şi reconstituirea unei convorbiri telefonice dintre preşedintele Donald Trump şi ambasadorul Gordon Sondland, “SNL” a prezentat sâmbătă propria variantă a relaţiei dintre cei doi oficiali.


Citește și : 143 de migranţi, salvați în largul insulei italiene Lampedusa

Scheciul, care nu a fost mediatizat, l-a prezentat pe Trump într-o conferinţă de presă foarte scurtă, în timp ce ţinea în mână “teribilele” sale notiţe pe peluza de la Casa Albă.

https://twitter.com/cj_disabledVet/status/1198540840534188038?s=20

https://twitter.com/ccchapman3103/status/1198520932731633664?s=20

El a numit “impeachement”-ul un “nonsens”, adăugând că acest lucru se poate vedea din “elicopterul foarte zgomotos care zboară în spatele meu”, conferinţă de presă la care nu a mai răspuns întrebărilor. Aşa că reporterii şi publicul american ar trebui să aibă încredere că “totul e perfect”.

Dar “reporterii” de la SNL, Heidi Gardner, Mikey Day, Cecily Strong şi Kyle Mooney nu l-au lăsat să scape aşa uşor: Mooney l-a întrebat despre legăturile lui cu Ucraina.

Folosind zgomotul produs de elicopter drept scuză pentru faptul că nu poate auzi întrebarea, Trump interpretat de Baldwin a spus: “Am înţeles că ai spus că declaraţia lui Sondland mă disculpă şi sunt total de acord”.

Citește și : Benny Gantz îi cere lui Benjamin Netanyahu să demisioneze

“Eu şi ambasadorul Sondland la telefon. El mi-a spus: Ce vrei? Şi eu am răspuns: “Două porţii de plăcintă, cu multă brânză şi sos”. Scuze, era o altă convorbire”, a spus Baldwin în timp ce citea de pe notiţe. “I-am spus lui Sondland că nu vreau nimic. Niciun “quid pro quo, frate”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: ‘Cu românii nu se poate face nimic’

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: 'Cu românii nu se poate face nimic' Adolf Hitler, cunoscutul dictator german, considera armata română aproape...

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.