Aleksei Navalnîi face plângere penală pentru OTRĂVIRE

Publicat:

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a depus plângere în urma otrăvirii a cărei victimă afirmă că a fost în detenţie, a anunţat avocatul său, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Opozantul, care ispăşeşte o pedeapsă la 30 de zile de detenţie după ce îndemnat la organizarea unei manifestaţii ilegale, a sesizat Comitetul de anchetă la Moscova, a precizat Vadim Kobzev.


Citeşte şi: MASACRU în capitala Croaţiei: Şase oameni au fost împuşcaţi mortal!

Oaia neagră a Kremlinului, Navalnîi a fost spitalizat de urgenţă duminică, în urma unei ”alergii” violente, potrivit autorităţilor.

Medicul său a anunţat că pacientul prezenta simprome ale unei otrăviri, o acuzaţie respinsă, cu examene medicale ca dovadă, de către conducerea spitalului în care a fost internat opozantul.

Citeşte şi: Indigenii brazilieni câştigă o luptă importantă cu Jair Bolsonaro

Însă medicul său, Anastasia Vasilieva, şi-a menţinut versiunea. Ea a declarat că spitalul respectiv nu dispune de echipamentul necesar în vederea efectuării unor examene toxicologice riguroase.

Navalnîi a fost trimis înapoi în celulă la începutul săptămânii. O cerere de eliberare anticipată, pe motive de sănătate, i-a fost respinsă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Electorala 2024 | A început expedierea buletinelor pentru cetățenii care vor vota prin corespondență, anunță MAE

Electorala 2024 | A început expedierea buletinelor pentru cetățenii care vor vota prin corespondență, anunță MAE Ministerul Afacerilor Externe a început să expedieze plicurile cu...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Scandal după ce o sportivă din Ungaria a insultat un arbitru român şi a postat mesajul: ‘Urâm România de rahat!’

Scandal după ce o sportivă din Ungaria a insultat un arbitru român şi a postat mesajul: 'Urâm România de rahat!' În semifinala de la dublu...

Ce au ales să învețe liceenii în acest an? Topul celor mai solicitate discipline opționale

Ce au ales să învețe liceenii în acest an? Topul celor mai solicitate discipline opționale În luna mai, elevii din Republica Moldova au avut ocazia...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.