Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și… selfie-uri

Publicat:

Alergiile familiei regale britanice: pisici, cai, polen și… selfie-uri

În afară de prințul William, care în 2018, în timpul unei excursii în Olso, glumea spunând că este „alergic la selfie-uri”, mai mulți membri ai familiei regale suferă cu adevărat din cauza acestor reacţii exagerate ale sistemului imunitar la factori case se află, în mod obişnuit, în mediul încojurător. Dar iată care sunt aceştia şi ce alergii au ei, potrivit HelloMagazine.

Regina Elisabeta a II-a

Defuncta regină Elisabeta a II-a a fost o mare iubitoare de animale şi este ştiut faptul că în timpul domniei sale ţinea la palat câini din rasa Corgi, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Moldova SUSPENDĂ Tratatul cu privire la forțele armate convenționale în Europa

Potrivit Country Life, răposata Sa Majestate suferea de o alergie la pisici. Deși ea nu a discutat niciodată în public despre acest subiect, acesta este unul dintre motivele pentru care a ales întotdeauna să se înconjoare de câini.

După moartea ei, în 2022, iubiții ei Corgis au fost dați Ducesei de York, pentru a fi îngrijiți în noua lor casă, Royal Lodge. În timpul vieții sale, se crede că regina Elisabeta a deținut în total 30 de Corgi.

Prințesa Kate Middleton

În 2009, prințesa Kate a dezvăluit că este alergică la cai, în timp ce îl susținea pe iubitul ei de atunci, Prințul William, la un meci de polo.

Scriitoarea australiană Kathy Lette a dezvăluit că a văzut-o pe Kate, pe atunci în vârstă de doar 27 de ani, urmărind cu atenție meciul. Când a fost întrebată de ce nu a jucat ea însăși polo, viitoarea Prinţesă de Wales a răspuns: „Sunt alergică la cai”.

Doi ani mai târziu, în timp ce vorbea cu Clarisa Ru, soția președintelui clubului de polo din Santa Barbara, ea a lăsat să se înțeleagă că ar putea încerca să își învingă alergia. „De fapt, sunt alergică la ei, dar cu cât petreci mai mult timp cu ei, cu atât devii mai puțin alergic”, ar fi spus atunci Kate Middleton.

Prințesa de Wales se află cu siguranță în familia potrivită pentru terapia de expunere!

Regina Camilla

Regina Camilla a mărturisit că suferă de febra fânului în 2021, în timp ce lansa Elephant Story Trail în centrul Londrei. Potrivit Express, Camilla, pe atunci doar ducesă de Cornwall, i-a spus directorului general al National Literacy Trust, Jonathan Douglas, la începutul evenimentului, că „se luptă cu febra fânului” și că are „ochii roșii” din cauza cantităţii mari de polen din aer.

Contele de Wessex

La doar cinci săptămâni după ce s-a născut, în ianuarie 2008, James Mountbatten-Windsor a fost internat în spital din cauza unei reacții alergice.

Nou-născutul a fost internat la Great Ormond Street din Londra. La scurt timp după ce a fost internat, o purtătoare de cuvânt regală a declarat pentru BBC: „Alergia nu îi pune viața în pericol și nu este grav”. Palatul a adăugat că a fost o „alergie minoră” cea care a cauzat reacția, dar nu au fost dezvăluite detalii despre cauza sau simptomele sale. Încă nu a fost dezvăluit de ce alergie suferea James.

Citește și : Rusia este pregătită să reia negocierile de pace cu Ucraina pe baza acordului nefinalizat la Istanbul

Katharine, ducesă de Kent

Katharine, ducesă de Kent, suferă de boala celiacă, o boală autoimună care se tratează printr-o dietă foarte strictă, fără gluten.

Boala celiacă este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă propriile țesuturi atunci când persoana afectată consumă gluten. Dacă nu este tratată, poate duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi osteoporoza, infertilitatea, limfomul și cancerul intestinului subțire.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Avertizare hidrologică de Cod galben: Nivelul apelor din râuri, în scădere

Avertizare hidrologică de Cod galben: Nivelul apelor din râuri, în scădere Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare hidrologică de Cod galben. Intervalul...

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău

Sergiu Stratan, noul vicepreședinte interimar la Judecătoria Chișinău Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) l-au desemnat astăzi pe Sergiu Stratan pentru exercitarea interimatului de vicepreședinte...

Programul Național ‘Satul European’: Peste 7000 de locuitori din două sate din nordul țării au acces la apă potabilă

Programul Național 'Satul European': Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi au acces la apă potabilă Peste 7000 de locuitori ai satelor Sângereii Noi,...

Zelenski cere implicarea lui Orban în organizarea unui al doilea ‘summit pentru pace’

Zelenski cere implicarea lui Orban în organizarea unui al doilea 'summit pentru pace' Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi premierul ungar Viktor Orban au avut marţi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.