ALERTĂ de la ambasada SUA: RISC maxim de atacuri teroriste în Turcia!

Publicat:

Ambasada Statelor Unite la Ankara a emis luni un nou avertisment pentru cetăţenii americani privind posibilitatea unor atacuri teroriste în Turcia, transmite Reuters, potrivit agerpres. Ţintele cele mai probabile ar putea fi bisericile, sinagogile şi misiunile diplomatice din Istanbul.

Este a doua oară când ambasada face un astfel de anunţ în ultimele patru zile, după incidentele din Suedia, Olanda şi Danemarca în cursul cărora a fost ars Coranul.


Citeşte şi: Aniversare înecată într-o baie sânge în Africa de Sud (VIDEO)! Opt oameni au murit! – Black News

Alerta de securitate actualizată anunţă “posibile atacuri iminente ca răzbunare din partea teroriştilor” în zonele frecventate de occidentali, în special cartierele Beyoglu, Galata, Taksim şi Istiklal din Istanbul.

Ambasada afirmă că autorităţile turce anchetează problema.

Vineri, au emis alerte similare mai multe reprezentanţe diplomatice de la Ankara, inclusiv cele ale Germaniei, Franţei şi Italiei.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în regiunea uigurilor din China – Black News

Sâmbătă, Turcia şi-a avertizat cetăţenii că ar putea urma “atacuri islamofobe, xenofobe şi rasiste” în SUA şi în Europa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.