Alertă de valuri de furtună pentru litoralul german de la Marea Nordului şi în oraşul Hamburg

Publicat:

Agenţia Federală Maritimă şi Hidrografică (BSH) din Germania a emis duminică o alertă de valuri de furtună pentru oraşul portuar Hamburg, precum şi pentru regiunile de la Marea Nordului în care se află gurile de vărsare ale fluviile Weser şi Elba, informează DPA, potrivit agerpres.

Mareea de după-amiază şi cea de seară care vor avea loc pe coasta Frislandei de Est şi în regiunile de vărsare ale fluviilor Weser şi Elba vor fi cu aproximativ 1,5 metri mai înalte decât valorile medii ale fluxului obişnuit, a anunţat BSH duminică.


Citește și : Un virolog german avertizează că nu trebuie să se renunţe la instrumentul important al testării pe scară largă

Pe coasta Frislandei de Nord şi în regiunea din Hamburg traversată de fluviul Elba, nivelul apei va fi cu până la doi metri mai mare decât cotele obişnuite, au adăugat meteorologii germani.

Alerta de valuri de furtună va rămâne în vigoare până duminică seară la ora locală 18:00 (17:00 GMT). Un vârf al mareei este aşteptat, apoi, în districtul St. Pauli din Hamburg.

Poliţia locală le-a recomandat rezidenţilor să evite zonele joase, precum portul din Hamburg, zona învecinată HafenCity şi regiunile aflate pe malurile fluviului Elba.

Citește și : Poliţia a descoperit o plantaţie de canabis ilegală în interiorul unui fost hotel în vestul Germaniei

De asemenea, autorităţile germane au recomandat protejarea locuinţelor cu saci de nisip şi mutarea automobilelor în zone mai înalte.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.