X

Alertă în Canalul Mânecii: o ambarcațiune cu migranți s-ar fi răsturnat

Mai multe echipe de salvare intervin în Canalul Mânecii pentru a găsi o ambarcațiune cu migranți despre care există informații că s-a răsturnat, informează mediafax.

Se pare că ambarcațiunea a întâmpinat dificultăți la primele ore ale dimineții în Canalul Mânecii, în apropiere de Kent. Este posibil să fie decese, dar autoritățile britanice nu au confirmat.

Citește și : Charles Michel le cere liderilor UE să garanteze continuarea sprijinului militar şi financiar pentru Ucraina

Operațiunea majoră de căutare și salvare a fost lansată în apele britanice, după ce s-a raportat un incident în jurul orei 03:40 GMT, potrivit BBC.

Paza de coastă, marina franceză și o ambulanță aeriană au sărit în ajutor. De asemenea, o barcă de pescuit, care se afla în zonă, s-a implicat în misiunea de salvare.

Mai multe elicoptere zboară deasupra apei în încercarea de a-i găsi pe cei aflați în barcă. Apa este foarte rece, iar șansele de supraviețuire a oamenilor căzuți din barcă sunt foarte mici.

Citește și : Casa Albă critică atacurile lui Elon Musk la adresa imunologului Anthony Fauci: ‘Incredibil de periculoase’

Tags: ambarcatiunecanalul maneciideceseKentmigranti
Categorii: Diaspora